Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Britská sexica pustila fotografov pod sukňu: Chceli nohavičky, dostali CELULITÍDU!

Kelly Brook pri vystupovaní z auta zradila krátka sukňa. Kráska totiž fotografom ukázala celulitídu. Zobraziť galériu (6)
Kelly Brook pri vystupovaní z auta zradila krátka sukňa. Kráska totiž fotografom ukázala celulitídu.

LONDÝN – Toto nečakali! Kelly Brook (35) je považovaná za jednu z najatraktívnejších Britiek súčasnosti. Svojim šarmom ozdobila aj nedávnu vianočnú párty, ktorá sa konala v centre Londýna. Pri tej príležitosti si obliekla krátke šaty, čo potešilo najmä prítomných fotografov. Keď totiž modelka vystupovala z auta, ihneď spustili lov na jej nohavičky. Namiesto trofeje ich však čakalo len sklamanie.

Ani ona nie je dokonalá! Celulitída je strašiakom hádam pre každú ženu. A neobchádza ani krásky z radov prominentov. Tie sú síce na stránkach magazínov dokonale vyretušované, no v súkromí im pomarančová koža vie narobiť poriadne vrásky. Svoje by o tom vedela hovoriť zrejme aj britská sexica Kelly Brook.

Atraktívna modelka sa počas uplynulého týždňa zúčastnila vianočnej párty, na ktorú sa patrične vyobliekala. Jej voľba padla na krátke šaty. V súvislosti s tým si bola ale Kelly vedomá toho, že sukňa môže pri vystupovaní z auta odhaliť aj to, čo má zostať skryté, teda nohavičky. Tie sa jej však na sklamanie prítomných fotografov podarilo neukázať. Do objektívov však ako bonus naservírovala ešte jedno sklamanie – celulitídu na svojich stehienkach. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu