Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto že je známa sexbomba? Fúha, v civile ako iný človek!

Kelly Brook Zobraziť galériu (14)
Kelly Brook (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zázrak, že ju spoznali! Kelly Brook (37) sa svojho času pýšila prívlastkom sexbomba z Británie. Hoci v spoločnosti stále provokuje sexi outfitmi a tip-top vizážou, v súkromí si na to príliš nepotrpí. Brunetka sa v týchto dňoch spoločne s milencom nachádza v Amerike, kde ju nafotili paparazzi. Nuž, a vzhľadom príliš neohúrila!

V realite úplne iná! Kelly Brook sa zviditeľnila ako glamour modelka. S oblými krivami a peknou tváričkou sa jej podarilo dosiahnúť viacero úspechov. A zdá sa, že sa jej začína dariť aj v súkromí. S priateľom Jeremym tvoria veľmi sympatický pár. Mimochodom, v minulosti očarila napríklad aj hercov Jasona Stathama a Billyho Zane.

Oblá modelka a Jeremy sa aktuálne nachádzajú za veľkou mlákou, kde na nich natrafili aj paparazzi. Kelly bola oblečená v roztrhaných rifliach, voľnom tričku a neforemnej košeli, ktorá jej opticky pridávala kilá navyše. Príliš vábne nevyzerala ani jej vizáž. Vlasy  pôsobili akoby potrebovali umyť a brunetka na sebe nemala ani štipku mejkapu. Ženy, pohľad na ňu vám určite dodá sebavedomie...

Kelly Brook ako dokonale upravená a nalíčená kráska.
Zobraziť galériu (14)
Kelly Brook ako dokonale upravená a nalíčená kráska.  (Zdroj: SITA)

Kelly Brook v civile ako sexbomba príliš nevyzerá.
Zobraziť galériu (14)
Kelly Brook v civile ako sexbomba príliš nevyzerá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kelly BrookJeremy Parisi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu