Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zanedbaná a zostarnutá! Táto mátoha že je Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston stvárňuje vo filme utrápenú ženu. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston stvárňuje vo filme utrápenú ženu.

LOS ANGELES – To snáď ani nie je ona! Jennifer Aniston (45) pozná každý ako krásnu a večne vysmiatu herečku účinkujúcu prevažne v romantických komédiách. Teraz sa však brunetka ukáže svetu v úplne inom svetle. V najnovšom filme, vďaka ktorému možno získa aj Oscara, sa z nej stala stará žena so zanedbanou vizážou.

Zničená životom! Už čoskoro sa na filmových plátnach objaví film Cake, v ktorom stvárňuje hlavnú úlohu obľúbená Jennifer Aniston. Počin z dielne režiséra Daniela Barnza zachytáva príbeh ťažko skúšanej ženy trpiacej nespavosťou. Práve preto v ňom herečka účinkuje bez štipky mejkapu a s neupravenými zovňajškom.

„V maskérni som sedela iba vtedy, keď mi robili jazvy,” vyjadrila sa na margo netradičnej filmovej úlohy Jennifer. „Keď som si prečítala scenár, bola som pripravená sa toho ujať. Je to veľmi silné a oslobodzujúce dať si urobiť na tvár jazvy,”  dodala sympatická herečka. Tá ale očividne na toto nakrúcanie nezabudne aj z iného dôvodu.

Na snímku Cake sú totiž vo svete filmu zatiaľ len pozitívne ohlasy. Hlavná predstaviteľka Aniston je za svoj výkon dokonca nominovaná na viacero cien. Ak sa jej to podarí, za túto úlohu možno získa aj Oscara. Nuž, ukázať sa svetu aj v takomto svetle sa niekedy v umeleckej brandži ozaj vyplatí. 

VIDEO: Trailer k filmu Cake, v ktorom stvárňuje hlavnú úlohu Jennifer Aniston. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu