Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nové vnady Jennifer Aniston: Bože, to sú prsiská!

Jennifer Aniston má očividne zmysel pre humor. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston má očividne zmysel pre humor.

HOLLYWOOD – Mala ich ako melóny! Obľúbená herečka Jennifer Aniston (45) bola hosťom v utorkovej šou moderátorky Ellen DeGeneres (56). Okrem toho, že o sebe čo-to prezradila, ukázala tiež divákom, že nie je žiadna suchárka. Seriálová Rachel zo sitkomu Priatelia si totiž pri tej príležitosti obliekla podprsenku, ktorá jej behom chvíľky nafúkla prsia do gigantických rozmerov. Čo ju k tomu viedlo?

Aj ona si na nej zgustla! Kim Kardashian pred pár dňami šokovala verejnosť, keď sa v magazíne Paper objavili fotografie jej nahého naolejovaného tela. Obrovská zadnica škandalóznej tmavovlásky sa ihneď stala terčom posmechu a kreatívni jedinci vytvorili množstvo vtipných koláží. Z manželky rapera Kanyeho Westa si ale najnovšie uťahovala i Jennifer Aniston. A urobila tak priamo pred televíznymi kamerami.

Herečka totiž v známej americkej šou predviedla prsia obrovských rozmerov. Tie sa jej postupne zväčšili počas toho, ako sa s moderátorkou Ellen rozprávala. „Toto je moja verzia Kim K. Ale spredu,” reagovala s pobavením Jennifer, pričom si od publika vyslúžila potlesk. Ktovie, či sa doma pri telke rovnako zabávala aj samotná Kardashianka...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu