Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jennifer Aniston šokovala tvárou aj ušami à la Elf: Takto zle ešte nevyzerala!

Jennifer Aniston na červenom koberci prekvapila grimasami, stuhnutou tvárou aj odstávajúcimi ušami. Zobraziť galériu (15)
Jennifer Aniston na červenom koberci prekvapila grimasami, stuhnutou tvárou aj odstávajúcimi ušami.

LOS ANGELES – Čo sa to s ňou deje? Keď sa na červenom koberci objaví Jennifer Aniston (45), so železnou pravidelnosťou ohúri dokonalým zovňajškom. Cez víkend sa však postarala o prekvapivú výnimku už len tým, že na fotografov hádzala bizarné grimasy. Okolie sa pri pohľade na jej tvár a odkryté uši len nestačilo čudovať. Slávna herečka vzbudzovala dojem, že to s botoxom poriadne prehnala.

Tak toto naozaj nevyšlo! Hocikedy Jennifer Aniston zavíta medzi hollywoodsku smotánkou, takmer vždy svojou vizážou trafí do čierneho. Počas šiesteho ročníka odovzdávania cien Governors Awards však známa plavovláska pôsobila nanajvýš neprirodzene. Pod nevábny výsledok sa podpísala nielen jej skrivená tvár, ale aj účes, ktorý jej ušiam vonkoncom nelichotil.

Jennifer na slávnostný galavečer zvolila jednoduché čierne šaty z čipky s tenučkými ramienkami. Tie jej do veľkej miery odhaľovali hruď, no v oblasti lýtok siahali pomerne nízko. Najhoršie však dopadla tvár obľúbenej predstaviteľky Rachel z kultového sitkomu Priatelia. Mimické svaly jej akoby nedovoľovali vyčariť prirodzený úsmev a herecká hviezda zariskovala aj vlasmi zviazanými do copu. Jednotlivé pramienky si totiž založila za veľké ušnice, ktoré jej odstávali od hlavy.

Úlohu garde ostrieľanej herečky si tentoraz strihol jej snúbenec Justin Theroux. Médiá, prirodzene, aj tentoraz najviac zaujímala neustále odkladaná svadba. Po mnohých špekuláciách je údajne v hre aj plán jednoduchého obradu niekde v exotike. „Jennifer stále hovorí Justinovi, aby niekam utiekli. Nechce nič veľkolepé, skôr niečo výnimočné s ľuďmi, ktorých má rada,“ citoval svoj zdroj magazín Us Weekly. V kuloároch ale už dlhšie kolujú fámy, že oficiálny rozchod je len otázkou času.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu