Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Katastrofálny večer Mariah Carey: Toto od nej nikto nečakal!

Mariah Carey svoje vystúpenie nezvládla. Zobraziť galériu (3)
Mariah Carey svoje vystúpenie nezvládla.

NEW YORK – Nezvládla to! Skladba s názvom All I Want For Christmas Is You od Mariah Carey (44) k Vianociam už neodmysliteľne patrí. Práve preto s ňou speváčka pravidelne vystupuje v centre New Yorku pri tradičnom rozsvietení jedličky. Tento rok však šou americkej umelkyne dopadla priam katastrofálne.

Namiesto zimomriavok sklamanie! V centre New Yorku už bol tento týždeň slávnostne rozsvietený tradičný vianočný stromček. Pri tejto príležitosti sa na pódiu objavila aj speváčka Mariah Carey, ktorá v súkromí momentálne prežíva náročné obdobie. Blížiaci sa rozvod sa podľa všetkého podpísal aj na jej vystúpení. 

Mariah totiž odspievala svoju vianočnú skladbu s vypätím všetkých síl a bolo očividné, že pri tom trpí. Výsledkom boli falošné tóny a nezvládnuté výšky. Netrvalo preto dlho a na brunetku sa zniesla vlna kritiky. „Jej hlas je zničený. Mala by už ísť do dôchodku alebo si aspoň oddýchnuť,” zhodovali sa mnohí speváčkini fanúšikovia. Negatívne ohlasy si získalo aj jej nevhodné líčenie, či šaty, ktoré až príliš zvýraznili interpretkine pozadie.

Prekvapivo však umelkyňu pochválil jej životný partner Nick, s ktorým je v rozvodovom konaní.„Myslí si, že to zvládla a je na jej vystúpenie hrdý,” povedal pre HollywoodLife.com zdroj z okolia speváčkinho ešte stále zákonitého manžela. Stotožňujete sa s jeho názorom aj vy?

VIDEO: Na toto vystúpenie Mariah Carey sa zniesla vlna kritiky.

Mariah Carey s piesňou All I Want For Christmas Is You v roku 2014

VIDEO: Takto zaspieala Mariah Carey pred rokom.

Mariah Carey s piesňou All I Want For Christmas Is You v roku 2013

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu