Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Blamáž roka! Kvôli tejto fotke je popová diva všetkým na smiech

Vyretušovaná fotka Mariah Carey nemá s realitou veľa spoločného. Zobraziť galériu (6)
Vyretušovaná fotka Mariah Carey nemá s realitou veľa spoločného.

LOS ANGELES – Že jej nie je hlúpo! Mariah Carey (45) v týchto dňoch intenzívne promuje svoju hudobnú novinku na všetkých sociálnych sieťach. Pomáha si fotografiou, ktorá snáď u každého vyvolá rozporuplné pocity. Speváčka na nej totiž vyzerá ako dokonalá sexica s ideálnymi krivkami. Háčik je však v tom, že táto jej podoba nemá s realitou veľa spoločného.

Ako sme vás už na topkách informovali, Mariah Carey to v súkromí momentálne nemá príliš ružové. Rozvod s Nickom Cannonom ju dosť ničí a odráža sa to nielen na jej psychike, ale aj zovňajšku. Vzťahové problémy speváčka očividne zaháňa jedlom. Keď ju totiž nedávno paparazzi nafotili na pláži, prekvapila pribratou postavou.


Mohlo by vás zaujímať: 


V súvislosti s tým vyznieva pomerne komicky, presnejšie povedané tragikomicky, fotka zdobiaca obal speváčkinej hudobnej novinky. Štyridsaťšesťročná diva na nej pózuje vo vyzývavých šatách, do ktorých by sa narvala asi len s veľkým úsilím. Milovníčka retuše sa totiž na profesionálnej fotke dala prehnane upraviť a výsledok pôsobí dojmom, akoby svoje kypré telo zrezala o polovicu.

Nečudo, že servítku pred ústa si tentokrát nekládli ani jej najvernejší fanúšikovia. „Mariah, toto vôbec nemáš za potrebu. Prečo nás takto klameš? Veď si krásna aj s oblými krivkami,” pripísal pod zavádzajúci záber jeden z nich. „Bože môj, to sa vôbec necítiš trápne? Myslíš, že ti niekto uverí, že takto vyzeráš?” pridal sa ďalší a nebol jediný. 

Za zmienku stojí, že aktuálne sa stále viac dostávajú do popredia kyprejšie tvary. Mariah má navyše už svoj vek a je dvojnásobnou matkou. Niet pochýb, že kilečká navyše by jej priaznivci odpustili viac, ako takúto prehnanú, až priam smiešnu, retuš. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu