Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vypapaná spevácka diva zajedá problémy: Cica, už nežer!

Mariah Carey si v súčasnosti svoju líniu príliš nestráži. Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey si v súčasnosti svoju líniu príliš nestráži.

SVÄTÝ BARTOLOMEJ – Kašle na líniu, má iné starosti! Speváčka Mariah Carey (45) je jednou z hviezd, ktoré o boji s nadbytočnými kilogramami vedia svoje. Obdobia, keď ohuruje schudnutou postavičkou, sa u nej striedajú s tučnými etapami. Momentálne prežíva jednu z nich. Dôvodom je nepochybne rozvod s Nickom Cannonom (34), ktorý jej poriadne strpčuje život.

Mariah Carey nikdy nepatrila k štíhlym ženám a k dokonale tvarovanej postave si neraz pomohla retušou. Grafické podvody sú vraj len slabým odvarom toho, čím umelkyňa zavádza verejnosť. Aspoň to tvrdí jej ešte stále zákonitý manžel Nick Cannon, s ktorým je v rozvodovom konaní. Podnikavý otec plavovláskiných detí plánuje vydať knihu plnú odhalení, z čoho diva určite nebude mať radosť.


Pozrite si tiež: Takto Mariah Carey klame celý svet: Šokujúci rozdiel a desiatky kíl dole!


Za týmto špinavým ťahom sú pochopiteľne peniaze. Mariah ponúkla Nickovi podľa predmanželskej zmluvy 10 miliónov dolárov, no jemu sa akosi máli a požaduje o 20 miliónov viac. „Povedala, že mu nedá ani o cent viac, než boli dohodnutí. Vyhrážal sa jej, že napíše knihu o všetkom, čo si s ňou za tie roky prežil a zinkasuje tak oveľa viac,” prezradil pre Daily Mail zdroj z Cannonovho okolia.

Že bude o škandalóznu knihu záujem, o tom nieto pochýb. Speváčkin manželíček chce hovoriť o jej stravovacích návykoch, užívaní drog, sexuálnych chúťkach a labilnej psychike. Nečudo, že Mariah je z toho nešťastná a zúfalá. Pochmúrne myšlienky sa umelkyňa usilovala zahnať na nedávnej dovolenke.

Oddych a relax si Carey užívala plnými dúškami, no ako vidno, krušné chvíle v súkromí sa už odrážajú aj na jej postave. Speváčka viditeľne pribrala a na pláži si netrúfla sa vyzliecť do bikín. Zanedbane navyše vyzerá aj jej tvár, ktorú si plavovláska kryla tmavými okuliarmi. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu