Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál v súťaži miss nemá obdobu: Aj tak ich chce každý len »opichať«!

Dievčatá sa pri tanci poriadne odviazali. Zobraziť galériu (5)
Dievčatá sa pri tanci poriadne odviazali.

PRAHA - Všetci sú pohoršení! V týchto dňoch otriasa Českom škandalózne vystúpenie v rámci vysokoškolskej súťaže krásy Miss VŠE 2014. Študentky sa totiž pred divákmi vrteli tak, akoby robili konkurz na striptízové tanečnice. Rektorka univerzity preto tento projekt okamžite zrušila. Budúci rok teda už ekonómovia svoju kráľovnú voliť nebudú. Reklamný partner zodpovedný za tanečnú disciplínu ale tento rozruch nechápe. Tvrdí, že pri podobných šou o nič iné než predvádzanie zadkov a pŕs ani nejde. Každý muž si vraj pri tom predstavuje sex s finalistkami.

Doplatili na sexi tanec! Keď na odovzdávaní cien MTV vystúpila Miley Cyrus s takzvaným twerkovaním, spôsobila poriadny rozruch. Rovnako bez odozvy neostal tento lascívny tanec ani na súťaži krásy vysokoškoláčok. Podľa mnohých ľudí vyzerali pri pohybovej disciplíne ako ľahké devy na kastingu do porna. 

Súťaž o najatraktívnejšiu študentku preto po piatich rokoch končí. Rektorka školy sa jej síce osobne nezúčastnila, no po prezretí video materiálov a prečítaní reakcií rozhodla, že Miss VŠE sa už viac konať nebude. Organizátori rozhodnutie rešpektujú, od samotného pohoršujúceho tanca ale dávajú ruky preč. „Táto časť programu bola v réžii mediálneho partnera - internetového serveru Extra.cz. Aj keď tanečné vystúpenie na tému twerkingu bolo dopredu dohodnuté, výsledná podoba bola oveľa bulvárnejšia, než sme očakávali,” napísali do svojho vyhlásenia tvorcovia projektu. 

K celej veci povedal svoje samozrejme aj šéfredaktor spomínaného českého portálu Pavel Novotný. Ten je vnímaný ako kontroverzná postavička a tejto povesti nezostal nič dlžný ani pri vyjadrení na túto tému. „Súťaže Miss nie sú ničím iným než prehliadkou mäsa. Kozy, kozy, zadok, zadok. Zaujíma nás niečo iné? Zaujímalo drvivú väčšinu divákov v klube na týchto študentkách niečo iné, než predstava, aké to je, s nimi pichať?” nekládol si servítky pred ústa. 

Novotného vrtenie zadkom o polnoci v tanečnom klube nie je nič poburujúce. Dokonca ospevuje marketing, ktorému sa podarilo v podstate neznámu súťaž poriadne zviditeľniť. „Neviem, čo k tomu povedať viac, než že sme odviedli sakra dobrú robotu a že úprimne ľutujem každého, kto sa nad celou vecou pohoršuje. Ba čo viac, vôbec nechápem, čo strašné je na tom, že študentky vysokej školy krútia v rámci súťaže zadkom,” napísal do svojho vyhlásenia otec dvoch malých dcér. Čo si o tom celom myslíte vy?

 

VIDEO: Disciplína, kvôli ktorej bola súťaž krásy zrušená.

VIDEO: Twerking v podaní Miley Cyrus

Twerking Miley Cyrus

VIDEO: Twerking v podaní profesionálnych tanečníc

Twerking

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu