Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálne praktiky vo svete Miss: Šitie jazykov, skracovanie čriev a iné nechutnosti!

Dievčatá z Venezuely sú kvôli titulu kráľovnej krásy  ochotné podstúpiť aj brutálne a bolestivé praktiky. Zobraziť galériu (5)
Dievčatá z Venezuely sú kvôli titulu kráľovnej krásy ochotné podstúpiť aj brutálne a bolestivé praktiky.

CARACAS – Pre krásu sa trpí! Svoje o tom vie hádam každá žena. No vo Venezuele, ktorá je známa najväčším počtom svetových Miss, táto veta platí tisícnásobne. Mladučké dievčatá z chudobnej krajiny sa totiž v honbe za korunkou, slávou a bohatstvom naozaj neštítia ničoho. Už od skorého veku podstupujú podivné a bolestivé zákroky, pri ktorých ostáva zdravý rozum stáť.

Toto je extrém! Nie je žiadnym tajomstvom, že za úspechom v rôznych súťažiach krásy stojí veľa driny a odmietania. Kým v našich podmienkach sa adeptky na zisk korunky mučia v posilňovni a držia diéty, vo Venezuele sa praktizujú oveľa zvláštnejšie procedúry.

Juhoamerická krajina má dokonca školy, v ktorých už desaťročné dievčatká pripravujú na to, aby sa raz stali svetovou kráľovnou krásy. „Nemyslím si, že Venezuela má najkrajšie ženy. Vieme ale, ako takúto perfektnú dámu vyprodukovať,” vyhlásila v rozhovore riaditeľka jednej zo spomínaných škôl.

Dievčatá sa učia napríklad chodiť v opätkoch, či dobre sa obliekať. S pribúdajúcimi rokmi sú však lekcie o dosť náročnejšie. Už ako dvanásťročné podstupujú plastiky nosa, pozadia, neskôr aj pŕs. Samozrejmosťou je aj dopovanie hormónmi, čo má na zdravie dievčat pochopiteľne negatívny dopad.

Najväčším extrémom medzi mladými Venezuelčankami je však operácia, pri ktorej si nechávajú skrátiť črevá. Ťažko pochopiteľná je aj metóda prišívania plastových doštičiek na jazyk. K týmto bizarnostiam sa uchyľujú prevažne dievčatá, ktoré majú problém s disciplínou a nedokážu držať hladovku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu