Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Rumunský festival pobúril Európu: Na sexistický tanec sa museli pozerať aj deti!

Nevhodné predstavenie pobúrilo médiá.
Nevhodné predstavenie pobúrilo médiá. (Zdroj: YouTube)

BUKUREŠŤ – Rumuni sa pred svetom predviedli v nie najlepšom svetle. Zahraničné médiá, ako aj sociálne siete, si povšimli video, nad ktorého obsahom budete iba krútiť hlavou. Návštevníkom festivalu Magic Delta Fest predviedla trojica mladých tanečníc vskutku zaujímavé vystúpenie v duchu najnovšej módy – twerking. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby publikum netvorili malé deti!

Twerking je momentálne hitom, najviac ho preslávila americká kontroverzná speváčka a herečka Miley Cyrus. Ide o provokatívny tanec inšpirovaný pohybmi afrických domorodkýň. Vzhľadom na erotický podtón sa na tento druh tanca radi pozerajú najmä muži, no ženy sa mu venujú rovnako rady, keďže ide aj o pomerne slušný tréning stehenných svalov a zadku.

Princíp spočíva v tom, že žena v podrepe hýbe panvou spredu dozadu alebo do bokov, čím sa jej trasie zadok. Prezentovanie týchto pohybov však určite nie je vhodné v prítomnosti detí, ktoré ho nechápu. Na videu jasne vidieť ich zmätený pohľad, predsa len ide o pikantnú zábavu určenú primárne mladým ľuďom na diskotékach a nie na detskom predstavení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu