Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otŕčala malé prsia, jazdila na gigantickom penise: Detská hviezdička vyvádzala ako utrhnutá z reťaze!

Miley Cyrus už dávno nie je sladkým dievčatkom. Svoje 22. narodeniny bujaro oslávila. Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus už dávno nie je sladkým dievčatkom. Svoje 22. narodeniny bujaro oslávila.

LOS ANGELES– Sex, drogy a Miley! Časy, keď bola speváčka Miley Cyrus (22) idolom mnohých mladých dievčat, sú už dávno minulosťou. Hviezda detského seriálu Hannah Montana sa totiž v súčasnosti prezentuje pomerne vulgárnym a lascívnym imidžom. Nesklamala ani počas uplynulého víkendu, keď oslávila svoje narodeniny tak, že by sa od nej mohla učiť nejedna pornohviezda.

Nesklamala! Miley Cyrus už pravidelne zapĺňa sociálne siete fotografiami, na ktorých odhaľuje svoje telo, prípadne šokuje kontroverzným správaním. Svojej hriešnej povesti zostala verná aj pred pár dňami, keď oslavovala narodeniny. Vo vychytenom americkom klube totiž usporiadala bujarú párty, na ktorej by puritáni mali čo rozdýchavať.

Interiér baru bol totiž vyzdobený veľkými marihuanovými listami a na každom kroku nechýbali rôzne sexuálne pomôcky. Za všetky možno spomenúť gigantický ružový penis. Ten bol akousi náhradou za ródeo býka a oslávenkyňa si na ňom bez hanby zajazdila. Ostych zahodila blondínka aj vo chvíli, keď zachytávala atmosféru v bare na video. Do kamery totiž bez okolkov vystavila holé prsia. Bradavky si kryla len prstami. Zdá sa, že škandál je vlastne jej druhým menom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu