Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladučká prsaňa s vetrom pod sukňou: Najprv vykukli gaťky, potom holý zadok!

Modelku Kate Upton zradil vietor, spod sukne tak vykukli nohavičky aj holý zadok. Zobraziť galériu (12)
Modelku Kate Upton zradil vietor, spod sukne tak vykukli nohavičky aj holý zadok. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Vpustila paparazzov pod sukňu! Keď sa Kate Upton (22) vrhne na fotenie v malebnom prostredí pláže, zvyčajne sexepílom nešetrí. Naposledy však miniatúrne plavky oželela a pred objektívom sa chcela blysnúť v outfite roztopašnej lolitky. Vďaka prímorskému vánku nakoniec ukázala viac, ako mala v pláne.

Jej nohavičky nie sú tabu! Keďže si Kate Upton vybudovala kariéru na kyprých prednostiach zdobiacich obálky magazínu Sports Illustrated, odhaľovanie sa pred objektívom jej vonkoncom nie je cudzie. Pred pár dňami si však vyrazila na stále slnečnú a teplú Floridu, kde úsporné kúsky plážovej módy vymenila za tričko a sukňu ledva pod zadok. Netrvalo dlho a vietor sa postaral o to, že modelke vykukli nielen nohavičky, ale aj obnažené polky.

Aj keď to u Kate nebýva zvykom, tentoraz na provokáciu v bikinách musela jednoducho zabudnúť. Mal ju totiž pod prísnym dohľadom milenec Justin Verlander, ktorý si doprial pauzu od bejzbalu a takisto zamieril na pláži. Fotografi však s prázdnymi rukami rozhodne neodišli, práve naopak. Stačila chvíľka nepozornosti a spod zdvihnutej sukne vykukla spodná bielizeň. Tá mala navyše strih tango-nohavičiek, takže plavovláska nakoniec nechtiac odhalila aj svoj výstavný zadoček.

Kate síce nikdy nepatrila k superštíhlym modelkám, no v poslednom období sa na ňu zosypala kritika pre príliš zaoblené ženské partie, ktoré bez cvičenia zanechávajú ochabnutý dojem. Zrejme aj kvôli tomu sa teraz blondínka snaží presedlať na zdravší životný štýl. „Prestávka so zeleným džúsom na fotení,“ informovala fanúšikov prostredníctvom sociálnej siete. Na ležadle jej robil spoločnosť aj milenec, no na fotke sa už neobjavil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu