Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto je najväčšia SEXbomba súčasnosti? Uff, zozadu tak nevyzerá!

Spoznávate telo sexbomby? Zobraziť galériu (7)
Spoznávate telo sexbomby?

VANCOUVER - Toto je vážne ona?! Je považovaná za majiteľku najsexi tela sveta a mnohí muži o nej potajme snívajú. Reč je o mladučkej modelke Kate Upton (22). Pri pohľade na jej najnovšiu fotku by to však tipol len málokto. Plavovláska sa totiž na nedávnom nakrúcaní objavila v celých plavkách a zozadu vyzerala, akoby išlo o ženu o pekných pár rokov staršiu.

Kate Upton prerazila vo svete modelingu vďaka svojim sexi krivkám. Mladučká Američanka sa totiž pýši veľkými prírodnými prsiami, ktoré priťahujú pozornosť nejedného muža. No ktovie, čo si páni pomyslia pri pihľade na jej najnovšiu fotku. 

Plavovláska, ktorá je považovaná za najväčšiu sexbombu súčasnosti, sa totiž počas nakrúcania v Kanade nasúkala do celých plaviek, čo pri nej vôbec nebýva zvykom.

Navyše jej tento kúsok úplne deformoval postavu a pásiky na chrbte sa jej zarezávali do kože. Pri pohľade od chrbta by si nejeden pomyslel, že sa pozerá na štyridsiatničku. No schválne, tipli by ste, že slečna v zelenkavom úbore patrí k najsexi ženám sveta? 

Kate Upton kedysi a dnes (vpravo)
Zobraziť galériu (7)
Kate Upton kedysi a dnes (vpravo)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu