Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Táto sexi figúra patrí 46-ročnej hviezde? V bikinách ohúrila telom snov!

Nicole Murphy napriek blížiacej sa päťdeiatke vyvetrala sexi postavičku na pláži. V bikinách sa totiž má čím pochváliť. Zobraziť galériu (12)
Nicole Murphy napriek blížiacej sa päťdeiatke vyvetrala sexi postavičku na pláži. V bikinách sa totiž má čím pochváliť. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Vek je len obyčajné číslo! Presne to si môže povedať aj Nicole Murphy (46), ktorá sa už pomalými krokmi blíži k prahu okrúhlej polstoročnice. Napriek tomu však nezaháľa, dôkladne sa o seba stará a sexi zovňajškom by zahanbila aj o polovicu mladšie krásky. Pohľad na jej vyformovanú postavičku v bikinách doslova vyráža dych.

Snaha padla na úrodnú pôdu! Aj keď za bránami Hollywoodu pravidelne cvičí takmer každá štyridsiatnička, len máloktorá sa môže pochváliť takým vypracovaným telom ako Nicole Murphy. Tá tento týždeň oddychovala na ešte stále teplej miamskej pláži, kde na nej paparazzi išli svoje objektívy nechať. Figúra čokoládovej krásky v zrelom veku vyznieva o to neuveriteľnejšie, že bývalému manželovi Eddiemu Murphymu stihla porodiť až päť ratolestí.

Nicole svoje úchvatné krivky predviedla v dvojdielnych plavkách, ktoré nechali vyniknúť všetkým ženským partiám. V centre pozornosti sa tak ocitli nielen jej sexi nohy a okrúhle prsia, ale aj ploché a pevné bruško. Niet pochýb, že americká celebrita dostala do vienka závideniahodné gény, no bez pravidelného pohybu by si zrejme ani neškrtla. Stačí sa pozrieť na záber jej guľatého zadočku, ktorý je tým najlepším dôkazom, že päťnásobná mamička je vo fitnescentre ako doma.

Nicole požiadala o rozvod ešte v roku 2005, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Spomedzi jej ďalších osudových mužov treba spomenúť niekdajšieho športovca Michaela Strahana, s ktorým bola dokonca zasnúbená. Začiatkom augusta sa však dvojica rozišla a krátkovlasá celebrita je momentálne bez partnera. Treba ale pripomenúť, že vďaka postave sexi mladice núdzu o nápadníkov zaručene nemá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu