Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Blond sexica vystavila vnady na pláži: To už mohla ísť rovno hore bez!

Provokatérka Caitlin O'Connor odhodila zábrany a svoje prednosti vystavila na pláži úplne nahé. Zobraziť galériu (8)
Provokatérka Caitlin O'Connor odhodila zábrany a svoje prednosti vystavila na pláži úplne nahé. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Vytasila ženské zbrane! Aj keď sa v reklamnej kampani na istú balenú vodu vystriedalo už mnoho krások, ani jedna z nich sa úplne neodhalila. Výnimku priniesla až Caitlin O'Connor, ktorá sa pred objektívom objavila len v spodnom diele plaviek. Vo vrchnej časti jej presvitali vnady v celej nádhere.

Slovo „ostych“ zrejme nepozná! Reč je o mladučkej krásavici s dlhou blond hrivou, ktorá svoje krivky pravidelne prepožičiava najmä pánskym magazínom. Caitlin O'Connor sa nedávno chopila ďalšej príležitosti, keď kývla na fotenie zmyselnej reklamnej kampane na vodu 138 Water. Ani jej predchodkyne síce sexepílom nešetrili, no herečka, modelka a moderátorka spoza veľkej mláky ako prvá pri pózovaní obnažila aj svoje okrúhle prednosti.

Odvážna Caitlin sa rozhodla vystúpiť z radu, preto namiesto vrchného dielu bikín siahla po oveľa dráždivejšom kúsku. Tým sa stal čierny živôtik pripomínajúci ľahučkú pavučinu či jemnú záclonku. Pod priehľadným materiálom sa vynímali nahé prsia aj s bradavkami, ktoré zaručene neprehliadne žiaden obdivovateľ ženskej krásy. A všimne si ich oveľa skôr ako fľašu s vodou.

Hoci si Caitlin dnes môže vyberať spomedzi prvotriednych fešákov, kedysi vraj bola situácia celkom iná. Znie to síce neuveriteľne, no americká kráska nakrútila video, v ktorom rozdáva rady príliš hanblivým mužom. „Nebojte sa niekomu prihovoriť. Viem, že je to ťažké, naozaj viem. Ale niekedy sa toho musíte zbaviť a začať hovoriť. Ak vás dievča odmietne, zrejme nie je pre vás tá pravá. Môžete byť odmietnutí štyri alebo päťkrát. Aj ja som bola odmietnutá, keď som sa snažila prihovoriť mužovi. Stáva sa to a je to v poriadku. Možno budete odmietnutí desaťkrát a jedenáste dievča bude dievčaťom vašich snov. Takže to nevzdávajte,“ vysvetľovala modelka pred kamerou. To, ako sa zbavila vlastnej plachosti, však už prezradiť zabudla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu