Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Anjelská kráska vytasila bruško Ramba: Fúha, je toto vôbec ešte sexi?

Vyšportovaná modelka Izabel Goulart sa pochválila oceľovými svalmi na bruchu. Zobraziť galériu (14)
Vyšportovaná modelka Izabel Goulart sa pochválila oceľovými svalmi na bruchu. (Zdroj: Instagram)

BRAZÍLIA – Vypestovala si oceľové svaly! Keďže Izabel Goulart (30) už nejaký ten rôčik pôsobí ako jeden z anjelikov známeho výrobcu spodnej bielizne, vyšportovaná figúra je jej povinnou výbavou. Brazílska gazela však najnovšie prekvapila svalnatým bruškom, o akom snívajú mnohé profesionálne fitnesky. Nie je tých „tehličiek“ na ňom akosi priveľa?

Je posadnutá cvičením? Krásky, ktoré na svojich krivkách predvádzajú kúsky luxusnej bielizne či plážovej módy, najväčšiu pozornosť venujú práve ukážkovému zovňajšku. Výnimkou nie je ani Izabel Goulart, ktorá patrí do zostavy anjelikov značky Victoria’s Secret. Na jej superštíhlej postave by ste nenašli ani gram tuku navyše, no vyrysované svalstvo jej vonkoncom nechýba. Otázne ale je, či takto vyšportovaná postava ešte vôbec pôsobí žensky. Veď posúďte sami.

Izabel sa netají tým, že slnko, vyhriate pláže a zdravý životný štýl jednoducho miluje. Preto sa snaží motivovať aj svojich fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí. V uplynulých dňoch sa pochválila hneď dvomi fotografiami, na ktorých predviedla vypracované bruško v bikinách a vyrysované ramená ako z časopisu pre športových nadšencov. Krátko predtým sa však podelila aj o záber z domácej posilňovne, kde pridala vyformované nôžky ako bonus.

Výročná prehliadka spomínanej značky bielizne je síce ešte ďaleko, no Izabel očividne nezaháľa. „V zdravom tele zdravý duch! Päť kilometrov behu na zahriatie pred cvičením,“ odkázala brunetka svojim obdivovateľom na Instagrame. Z jej príspevkov je nad slnko jasnejšie, že bez tréningu si nedokáže predstaviť ani jediný deň. Podľa niektorých názorov to však s pravidelným pohybom a fyzickou záťažou už trochu preháňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu