Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi televízna hviezda zosmiešnila Putina: Vystavila nahé vnady na webe!

Chelsea Handler hore bez imitovala ruskú hlavu štátu Vladimíra Putina. Zobraziť galériu (8)
Chelsea Handler hore bez imitovala ruskú hlavu štátu Vladimíra Putina. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Kontroverzná fotografia! Hoci sa hviezdy zo šoubiznisu k politickým otázkam často nevyjadrujú, Chelsea Handler (39) si povedala, že Vladimír Putin (62) jej za to stojí. Podobne ako úradujúci ruský prezident, aj ona pri jazde na koni obnažila hruď. Jej holé prsia na webe okamžite podľahli tvrdej cenzúre.

Vyvolala obrovský rozruch! Niet najmenších pochýb, že Vladimír Putin v súčasnosti patrí medzi najmocnejších mužov sveta a len málokto sa odhodlá k tomu, aby sa s ním porovnával. To však neplatí v prípade americkej moderátorky, herečky, komičky, producentky a scenáristky. Chelsea Handler sa totiž nechala zvečniť v navlas rovnakej póze ako ruská hlava štátu ešte v roku 2009. Blondínka osedlala koňa hore bez a svoje poprsie ukázala svetu v celej kráse.

„Čokoľvek dokáže urobiť muž, žena má právo urobiť lepšie,“ napísala Chelsea k provokatívnej fotke, na ktorej pózuje od pol pása nahá. Je celkom možné, že ju k tomuto kroku inšpiroval Putinov výrok na margo Hilary Clinton. Spolu s ňou totiž ruský prezident urazil všetky príslušníčky nežnejšieho pokolenia, keď nekompromisne zahlásil: „Možno slabosť nie je u ženy najhoršou vlastnosťou."

Keďže plavovláska na odvážnom zábere vystavuje poprsie aj s bradavkami, ide o príliš citlivý materiál, ktorý sa vymyká pravidlám a etickému kódexu Instagramu. Jeho zástupcovia sa preto rozhodli príspevok so sexuálnym podtónom zmazať. Chelsea sa s takýmto postupom, prirodzene, nestotožňuje. „Toto zmazanie je sexistické. Mám plné právo preukázať, že mám lepšie telo ako Putin,“ rozhorčovala sa televízna tvár prostredníctvom svojho účtu. Ktovie, ako sa k celej záležitosti aspoň v súkromí vyjadril dotknutý prezident.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu