Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Táto „nevesta“ si ide brať 71-ročného milenca: Modelka (25) ukázala holé prsia!

Vydaja chtivá Gabi Grecko sa na webe predviedla ako bizarná nevesta s celkom obnaženým poprsím. Zobraziť galériu (10)
Vydaja chtivá Gabi Grecko sa na webe predviedla ako bizarná nevesta s celkom obnaženým poprsím. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Extravagancia za každú cenu! Hoci sa Gabi Grecko na domácej austrálskej pôde živí ako modelka, bez odhaľovania svojich kriviek by si zrejme ani neškrtla. Svedčia o tom aj jej posledné príspevky na webe, na ktorých pretŕča nahé vnady. Čo myslíte, ocení takýto svadobný outfit aj jej 71-ročný snúbenec?

Čo si to na seba navliekla? Keďže sa Gabi Grecko doteraz najviac zviditeľnila tým, že pózovala úplne nahá, erotikou nešetrila ani pri výbere halloweenskeho kostýmu. Ten sa snažila zosúladiť s témou relatívne čerstvých zásnub s austrálskym podnikateľom Geoffreym Edelstenom. Inšpirovala sa síce svadobným kostýmom, no v takomto prevedení by ju zrejme nikto s bohatým veteránom nezosobášil. Svojráznej modelke totiž korzet nestačil zakryť bujné prsia.

Aby sa Gabi uistila, že na halloweenskej párty bude stredobodom pozornosti, vybrala sa na nákup kostýmu v predstihu. Jej favoritom sa stal miniatúrny čierny korzet s priehľadnou tylovou sukňou a závojom z rovnakého materiálu. Na takejto kreácii by nebolo nič čudné, keby vrchná časť nemala miniatúrne rozmery, akoby bola šitá pre bábiku. Blondínka preto neváhala, chytila si okrúhle prednosti do dlaní a nechala sa zvečniť mobilným telefónom. Zábery okamžite putovali na jej konto v sieti Instagram.

Gabi so súčasným milencom v dôchodkovom veku randí iba zopár mesiacov, no už mieri pod čepiec. Edelstena od bleskových zásnub neodradil ani fakt, že rozvod s predchádzajúcou manželkou (už druhou v poradí) sa naťahoval úctyhodne dlhý čas. „Prestaň používať moje priezvisko, Brynne. Robíš to len preto, aby si získala publicitu a pozornosť médií. Je to zúfalé,“ odkázal terajšej ex austrálsky boháč. Jeho 31-ročná bývalá polovička pritom s novým vzťahom takisto dlho neotáľala. Už si stihla nabaliť 23-ročného obchodníka a príležitostného trénera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu