Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najsexi telo šoubiznisu odhalené? Táto prsnatá sexica vyvolala hotový ošiaľ!

Daphne Joy uchvátila sexi figúrou v odvážnych bikinách a stala sa terčom mnohých obdivných reakcií. Zobraziť galériu (8)
Daphne Joy uchvátila sexi figúrou v odvážnych bikinách a stala sa terčom mnohých obdivných reakcií. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Dokonalá zo všetkých uhlov! Aj takéto komplimenty na svoju adresu žne obdarená Daphne Joy, ktorá ako profesiu uvádza herectvo a modeling. Oveľa viac však rozvírila hladinu šoubiznisu tým, že priviedla na svet dieťa známemu raperovi. Pozrite, akú sexi kočku zbalil a oplodnil 50 Cent, ktorému dnes závidí každý mužský fanúšik. Stačili na to zvodné fotky v bikinách.

Má sa čím pochváliť! Zatiaľ čo niektoré dámy s figúrou presýpacích hodín sa po pôrode do pôvodnej formy už dostať nedokážu, Daphne Joy vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Jej synček Sire Jackson nedávno oslávil druhé narodeniny, no americká hviezdička môže bez problémov konkurovať kráskam, ktoré nikdy nerodili. Počas sexi pauzy totiž nahodila dvojdielne plavky telovej farby, ktoré jej bujné prednosti ledva udržali na uzde. A keďže sa nimi brunetka pochválila na webe, o obdivné komentáre núdzu naozaj nemala.

Daphne si užívala chvíle oddychu pri bazéne v Las Vegas a o výsledné zábery sa podelila prostredníctvom Instagramu. Kypré prednosti, uzučký driek do dvoch dlaní a pevný, vyformovaný zadok – to všetko z nej robí stelesnenie mužských túžob. Tie hrdá mamička u obdivovateľov znásobuje tým, že sa necháva fotiť pri cvičení, kedy napína tie správne partie.

Aj keď spomínaný raper má dospievajúceho syna menom Marquise, otcovstvo voči malému Sireovi nezapiera. Dokonca s ním oslávil narodeniny, v rámci ktorých mu venoval luxusného štvorkolesového tátoša, na akom sám jazdí. Jediný rozdiel tkvel vo veľkosti. „Môj ocko mi povedal, že musíme tie prachy zarobiť. Takže späť do práce. Malý šéf v zácviku,“ napísal 50 Cent s neskrývanou hrdosťou k fotke malého cestného piráta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu