Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tejto hollywoodskej kočke ťahá na 60? Jej krása aj bez mejkapu vyráža dych!

Sharon Stone bez mejkapu Zobraziť galériu (12)
Sharon Stone bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zreje ako víno! Hoci v mekke americkej kinematografie sa celebrity vrhajú pod skalpel ako na bežiacom páse, nájdu sa medzi nimi i nádherné výnimky. Sharon Stone (56) už dávnejšie zobrala rozum do hrsti a rozhodla sa starnúť cestou prirodzenosti. Aj pred prahom šesťdesiatky sa tak zaobíde bez mejkapu. Vyzerá totiž priam čertovsky dobre.

Pribúdajúce roky jej svedčia stále viac a viac! Zatiaľ čo mnohé áčkové hviezdy v panike vymetajú kliniky krásy, Sharon Stone starne s gráciou a necháva sa rozmaznávať len rukami šikovných kozmetičiek. Na jednu zo svojich pravidelných relaxačných a revitalizačných kúr si vyrazila len pred pár dňami bez akejkoľvek úpravy. Paparazzi sa však nestačili čudovať, čo za mladistvá kráska sedí v kresle. Nenalíčená herečka totiž vyzerala lepšie než mnohé jej zmachlené kolegyne na červenom koberci.

Sharon si vyrazila na kozmetickú seansu do svojho obľúbeného salónu, kde jej venovali pozornosť hneď tri pracovníčky súčasne. Jedna sa podujala na manikúru, druhá na pedikúru a tretia masírovala hereckej hviezde stuhnutú šiju. Niet najmenších pochýb, že nenalíčená kráska si starostlivosť náležite vychutnávala. Aj bez nánosov mejkapu či drahého účesu z nej totiž vyžarovala nestarnúca noblesa a šmrnc zrelej dámy.

Keďže Sharon má na konte množstvo úspešných snímok a patrí k vychyteným celebritám, spolupráca s ňou vraj vonkoncom nie je jednoduchá. O svojich skúsenostiach prehovoril aj taliansky filmár Antonio Avati. „Herečka zo Základného inštinktu sa začala správať ako diva, len čo ju obháňali paparazzi. Krok sa krokom sa začala cítiť ako Sharon Stone. V prenajatom vlaku sa s ňou chcel každý fotiť. Keď sme prišli na vlakovú stanicu Tiburtina v Ríme, už tam bolo 30 fotografov. Zobrali sme ju do najluxusnejšieho apartmánu v hoteli a na druhý deň bolo na nakrúcaní viac než 200 paparazzov. Tam sa jej ego definitívne nafúklo,“ nešetril režisér kritikou na tlačovej konferencii. Ako sa teda zdá, aj táto očarujúca dáma má svoje maniere hollywoodskej ikony.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu