Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Senzácia z Cannes: Sharon Stone pred 60-tkou v šatách ledva pod zadok!

Sharon Stone po čase opäť prevetrala svoje dlhé nohy, ktoré ju preslávili na striebornom plátne. Zobraziť galériu (14)
Sharon Stone po čase opäť prevetrala svoje dlhé nohy, ktoré ju preslávili na striebornom plátne. (Zdroj: SITA)

CANNES – Strhla na seba všetku pozornosť! Hoci mal uplynulý večer patriť celkom iným hviezdam, ich plány priam dokonale skrížila Sharon Stone (56). Tá sa síce myšacími krokmi už blíži k prahu šesťdesiatky, no provokovať zaručene nezabudla. Nahodená v extravagantnom modeli ovládla červený koberec, na ktorom vystrkovala neuveriteľne dlhé nohy.

Nie je na to pristará? Aj keď sa to na prestížnom filmovom festivale v Cannes zvyčajne hemží luxusnými róbami od vychytených dizajnérov, z času na čas prikvitne prekvapivá výnimka. O tú sa pred premietaním súťažnej snímky The Search postarala Sharon Stone v doslova minimalistickej čiernej kreácii. Herečkine dlhé nohy, ktoré preslávil erotický thriller Základný inštinkt, tak nezostali bez povšimnutia.

Keďže sa hollywoodska stálica pýši priam ukážkovou figúrou, vybrala si čierne minišaty značky Emilio Pucci so strihom tuniky. Tie v prednej i zadnej časti síce siahali do polovice stehien, no po obidvoch stranách boli vykrojené až na úroveň bedier. Medzi rafinované prvky patril aj hlbší véčkový výstrih s ležérne navlečenou šnúrkou. Sharon sa síce už onedlho zaradí k veteránkam v dôchodcovskom veku, no včera zanechávala na červenom koberci dojem, akoby sa duchom stále cítila na tínedžerku.

Pri pohľade na plavovláskinu postavičku ako lusk je ťažké uveriť, že práve ako dvadsiatnička mala pár kíl navyše. „Keď som mala 20 rokov, mala som nehodu pri jazde na koni. Dostávala som kortizónové injekcie a z toho som veľmi pribrala, asi dvadsať kíl,“ podelila sa Sharon o nepríjemný zážitok z mladosti. To, čo vtedy mohla premeniť na výhodu, však znenávidela. „Mala som útly driek, veľké prsia a veľký zadok. Všade, kde som prišla, muži za mojím telom šaleli. Chcela som len zomrieť a stala som sa introvertom,“ vysvetlila herečka dôsledky neželanej premeny. Dnes by však nad takým niečím zrejme len mávla rukou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu