Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sharon Stone šokuje holými fotkami: Ukázala vyholený rozkrok aj 57-ročné telo!

Sharon Stone pózovala pred objektivom fotografa celkom nahá. Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone pózovala pred objektivom fotografa celkom nahá.

LOS ANGELES - Wau! Keď sa povie Sharon Stone (57) hádam každý si vybaví erotický thriller Základný inštinkt, v ktorom herečka predviedla všetok svoj sexepíl. Od nakrúcania tohto počinu ubehlo už 23 rokov, no blondínka nečakane dokazuje, že prívlastok sexsymbol jej stále patrí. Tri roky pred 60-tkou totiž nafotila pikantné zábery, na ktorých pózuje celkom nahá.

Opäť bez nohavičiek! Nepochybne najúspešnejším filmom herečky Sharon Stone je Základný inštinkt, kde stvárnila nebezpečnú a brutálne zvodnú spisovateľku, obžalovanú z vraždy svojho milenca. Pred kamerami sa blondínka stretla s Michaelom Duglasom. Tvorcovia dopriali dvojici viacero erotických a posteľných scén. Hovorí sa, že herec sa vraj krátko po skončení nakrúcania nechal hospitalizovať kvôli závislosti na sexe. 

Nečudo, Sharon bola atraktívna a zmyselná žena, ktorá by poplietla hlavu každému chlapovi. Ako sa zdá, hravo to dokáže aj s 60-tkou na krku. Potvrdzujú to zábery, ktoré blondínka nafotila pre aktuálne vydanie magazínu Harper´s Bazaar. Stone pózovala pred objektívom celkom nahá, pričom si prsia a intímne partie zakrývala. Na jednej z fotografií však rafinovane odhalila kúsok vyholeného prirodzenia. 

Je zrejmé, že spomínané fotografie prešli retušou. Aj napriek tomu musí byť ale každému jasné, že Sharon na svoj vek rozhodne nevyzerá a má odvahy na rozdávanie. Ktovie, či by sa dala nahovoriť aj na účinkovanie v nejakom ďalšom eroticky ladenom počine...

Sharon Stone si síce intímne partie kryla rukami, no fotky aj napriek tomu dýchajú erotikou.
Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone si síce intímne partie kryla rukami, no fotky aj napriek tomu dýchajú erotikou.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu