Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prečo Michal David podstúpil liposukciu? Čo sa skrýva za novou vlnou chudnutia, ktorá sa šíri medzi celebritami?

Michal David Zobraziť galériu (6)
Michal David (Zdroj: Yes Visage)

Že sa celebrity a známe osobnosti o seba musia starať, pretože ich často vídame na televíznych obrazovkách, asi nie je nič, čo by niekoho prekvapilo. A kde inde začať, než pri postave. Ako teda schudnúť rýchlo a jednoducho? Tí slávni to vedia zasa ako prví!

Michal David
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Svetové chudnutie už aj na Slovensku

Absolútny hit svetových celebrít zamieril už aj na Slovensko a šíri sa ako lavína. Je ním liposukcia, ktorú vo veľkom podstupujú už aj naše celebrity. A prečo? Táto liposukcia je totiž jednoduchá, s rýchlymi výsledkami a nevyžaduje ani pobyt na klinike ani dlhú rekonvalescenciu. V tajnom jazyku celebrít to potom znamená, že je to liposukcia ľahko utajiteľná a pre paparazzov ťažko odhaliteľná. Dôkazy jednoducho chýbajú. Ako sa tá či oná celebrita cez noc dostala do šiat o 3 konfekčné veľkosti menších potom môžeme len špekulovať. Ale nemyslite si, že ide len o slávne ženy. Táto liposukcia sa týka vo veľkom aj slávnych mužov. Tými z posledných sú aj populárny český hitmaker Michal David či český spevák Petr Kotvald.

Viac informacií o Laserovej Liposukcií SlimLipo na www.yesvisage.sk/slimlipo

Petr Kotvald
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Čo majú spoločné Michal David a Petr Kotvald?

„Najprv som sa obával a nechcel si liposukciu pripustiť. Na klinike Yes Visage som si však uvedomil, že sa nejedná o žiadne drsné vypumpovanie tuku z tela, ale o elegantný a šetrný zákrok, ktorý potrebujem a nijako ma neobmedzí v mojom zaneprázdnenom živote. Teraz som rád, že som ho absolvoval,“ priznal Michal David k liposukcii SlimLipo oblasti podbradku. Spevácky kolega Petr Kotvald zase k rovnakej liposukcii v oblasti brucha priznáva: „Vždy som na sebe pracoval, lenže s pribúdajúcimi rokmi je to ťažšie. A práve brušná časť urputne vzdoruje aj napriek úpornému cvičeniu. Zvolil som preto razantnejší krok. Ale zákrok bol naopak prekvapivo jednoduchý a rýchly. Cítim sa veľmi dobre,“ prezradil spevák.

Viac informacií o Laserovej Liposukcií SlimLipo na www.yesvisage.sk/slimlipo

Podbradok
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Chudne sa brucho, nohy, boky i podbradok

Áno, tou liposukciou, o ktorej sa všade hovorí je Laserová liposukcia SlimLipo. „Je to skutočne v súčasnosti hit medzi liposukciami. Vďaka jej dostupnosti a nenáročnosti však táto liposukcia určite nie je len výsadou celebrít, ale je o ňu všeobecne veľký záujem. Oproti všetkým ostatným formám liposukcie klienti najviac oceňujú jej minimálnu invazívnosť a rýchlosť. Obrovským plusom je potom aj pôsobenie samotného laseru na pokožku, ktorá sa spevní a pekne priľne bez vzniku kožných previsov,“ vysvetlil nám MUDr. Martin Paciorek z Kliniky Yes Visage v Bratislave. Málokto tiež vie, že touto liposukciou možno okrem klasických partií, ako bruško, boky, zadok či stehná, riešiť napríklad aj ovisnuté paže alebo podbradok a dvojitú bradu.

Viac informacií o Laserovej Liposukcií SlimLipo na www.yesvisage.sk/slimlipo

SlimLipo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Bruško rieši aj Simona Krainová

Nie je náhoda, že SlimLipo nájdete v Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave práve na pobočkách Kliniky Yes Visage. Tá patrí medzi špičku u nás, disponujúcu účinnými metódami formovania postavy, od neinvazívnych až po zákroky modernej plastiky. Napríklad Simona Krainová zvažuje modernú plastiku bruška. Abdominoplastika napravuje ovisnutú kožu, previsy alebo rozostúpené brušné svaly, ktoré nemožno vycvičiť a vznikajúce najčastejšie po pôrode. „Mám za sebou dva pôrody za posledné štyri roky a mám 41 rokov. Pokiaľ je možné povolené svaly stiahnuť zase k sebe a vrátiť brušku späť pevný tvar, prečo sa donekonečna trápiť? Ak nezaberie cvičenie, jednoducho pôjdem za plastickým chirurgom na Kliniku Yes Visage,“ prezradila Simona. 

Viac informacií o abdominoplastike na www.yesvisage.sk

SlimLipo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu