Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Česko-slovenská spevácka legenda obvinená z obnažovania na verejnosti!

Petr Kotvald Zobraziť galériu (10)
Petr Kotvald (Zdroj: Facebook/Petr Kotvald - oficiální stránka)

Opletačky so zákonom! Petr Kotvald je známy viacerými hitmi, jeden mu ale narobil poriadne problémy. Pri nakrúcaní klipu k piesni Milujem se čím dál víc totiž zasahovala polícia kvôli verejnému obnažovaniu.

Jedna z českých speváckych legiend Petr Kotvald dobre vie, čo sú to opletačky so zákonom. Obdobie vrcholu jeho slávy veru nebolo vždy až také sladké, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Za predchádzajúceho režimu si ho podali muži zákona práve pri nakrúcaní klipu k mega hitu Milujem se čím dál víc.

V podstateho do toho Petra namočila samotná režisérka Katka Ďurovičová. Počas nakrúcania videa sa mal totiž spevák objímať s modelkou, a to pod tečúcou vodou vo fontáne priamo pred Národným divadlom. Netrvalo dlho a na nakrúcanie sa prišli pozrieť aj policajti. Sušenie a prezliekanie po mokrej scéne v neprívetivých podmienkach na ulici si však vysvetlili po svojom. Obvinenie znelo jasne: Ohrozovanie morálky a obnažovanie na  verejnosti!

Ak máte chuť zaspievať si hit Milujem se čím dál víc, ako aj mnohé ďalšie naživo, šancu budete mať už čoskoro! V máji sa totiž Petr spoločne s ďalšími hudobnými hviezdami predstaví v rámci špeciálnych koncertov. Dvojmesačné turné po 20 slovenských mestách s trefným názvom Zlaté Dobré Časy začína už 11. mája v Košiciach. Viac informácií o koncertnej šnúre hviezd 70., 80. a 90. rokov česko-slovenskej scény nájdete na www.zlatedobrecasy.sk, predpredaj vstupeniek je spustený na stránke predpredaj.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu