Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Oslnivá 50-tka zatienila o polovicu mladšiu: Wau, veď by mohli byť sestry!

Juliette Binoche na titulke známeho magazínu vypálila rybník o polovicu mladšej Kristen Stewart. Zobraziť galériu (8)
Juliette Binoche na titulke známeho magazínu vypálila rybník o polovicu mladšej Kristen Stewart. (Zdroj: Interview)

LOS ANGELES – Úchvatné gény a francúzska noblesa v jednom! Hoci bežná dáma s piatimi krížikmi na chrbte by vedľa 24-ročnej módnej ikony pôsobila ako jej mama, Juliette Binoche sa postarala o dych berúcu výnimku. Kolegyňu Kristen Stewart s prehľadom schovala do vrecka a pôsobila pri nej mladšie, než kedykoľvek predtým.

Vek je len obyčajným číslom! Týmto heslom sa očividne riadi aj nestarnúca siréna Juliette Binoche, ktorá má na konte prestížnu zlatú sošku od Filmovej akadémie a nedávno si strihla snímku Sils Maria s o polovicu mladšou Kristen Stewart. Pri tejto príležitosti sa obe dámy objavili na titulnej strane septembrového vydania magazínu Interview. Už na prvý pohľad je pritom jasné, ktorá z dvojice má tentoraz navrch. Skúsenosť a zrelá krása tromfla pokus o zmyselnosť mladej upírky zo ságy Twilight.

Napriek tomu, že Juliette na obálke časopisu Kristen láskyplne objíma ako svoju dcéru, vďaka závideniahodným génom pôsobí skôr ako jej rovesníčka. Na veku jej dokonca nepridáva ani tmavšie dymové líčenie očí. Z hereckej hviezdy vyžaruje šmrnc a nestarnúca elegancia, akú by sme medzi jej plastikovými rovesníčkami v Hollywoode hľadali naozaj márne.

V priloženom rozhovore sa obe hviezdy uvoľnili a skúsenejšia Juliette bez okolkov priznala, že o Kristen toho veľa nepočula. „Samozrejme, že som si ťa vygooglila. Chcela som vedieť, s kým sa stretnem na pľaci a budem hrať,“ prekvapila tmavovláska úprimnou odpoveďou. Fenomén Twilight ju však nijako neoslovil, ani jeden film si nepozrela. Mladú spolupracovníčku vraj spoznala najmä vďaka plagátom v dcérinej izbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu