Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Upírka Kristen Stewart očarila Lagerfelda: Táto spolupráca vás prekvapí!

Kristen Stewart a Karl Lagerfeld Zobraziť galériu (11)
Kristen Stewart a Karl Lagerfeld (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká herečka Kristen Stewart si zahrala v novom filme nemeckého módneho návrhára, divadelného a filmového kostyméra a fotografa Karla Lagerfelda. Dvadsaťpäťročná rodáčka z Los Angeles v krátkej snímke stvárnila herečku hrajúcu Coco Chanel.

Titul zobrazuje nakrúcanie fiktívnej životopisnej snímky o svetoznámej francúzskej módnej tvorkyni. Vo filme si zahrala aj Géraldine Chaplin, ktorá sa ako Coco Chanel predstavila v predošlých Lagerfeldových filmoch.

Snímku uvedú na módnej prehliadke Métiers d’art v Ríme, ktorá sa bude konať 1. decembra. Osemdesiatjedenročný Lagerfeld, ktorý je hlavným dizajnérom a kreatívnym riaditeľom francúzskeho módneho domu Chanel, nakrúca filmy ku každoročnej prehliadke od roku 2008, pričom zakaždým vytvoril námet, napísal dialógy a navrhol scénu a kostýmy. 

Kristen Stewart sa preslávila ako Bella Swan v populárnej upírskej ságe Twilight (2008 - 2012). Okrem toho sa predstavila aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), Zábavný park (2009), The Runaways (2010), Na ceste (2012), Still Alice (2014), Camp X-Ray (2014) či Sils Maria (2014). Stewart má na konte napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards, cenu BAFTA v kategórii Rising Star, jedného francúzskeho Cézara, no tiež dve Zlaté maliny. 

Viac o téme: Kristen StewartKarl Lagerfeld
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu