Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Americkú bohyňu preslávil kyprý dekolt: Verili by ste, že na tejto FOTO má iba 15?!

Kate Upton ako začínajúca modelka vo veku 15 rokov Zobraziť galériu (10)
Kate Upton ako začínajúca modelka vo veku 15 rokov (Zdroj: Steven Burton)

LOS ANGELES – Zrodená pre modeling! Hoci je Kate Upton (22) podľa názoru niektorých kritikov až príliš zaoblená, vďaka veľkým a prirodzeným vnadám ju uctievajú milióny fanúšikov. Pred siedmimi rokmi však všetko bolo celkom inak. Vyspelá blondínka o rozprávkovom dekolte iba snívala, no skvelá postava a nádherná tvár jej veštila hviezdnu budúcnosť.

Kariéru modelky má zapísanú v génoch! Aj keď je Kate Upton po celom svete známa ako sexbomba v bikinách s objemným poprsím, v začiatkoch jej brilantnej profesionálnej dráhy tomu tak nebolo. Tak ako všetky ašpirujúce manekýnky, aj plavovláska sa pýšila štíhlou figúrou a každého hneď upútala sladkými črtami tváre. Pozrite si výsledné fotografie z jedného jej prvých fotení, ktoré prebehlo ešte v marci roku 2008.

Keďže Kate dostala do vienka závideniahodnú výšku 178 centimetrov, už ako nevinná pätnástka mala vo vrecku kontrakt s agentúrou Elite Model Management. Krátko na to sa vrhla pred objektív módneho fotografa Stevena Burtona, aby nechala vyniknúť svojej prirodzenosti. Pravdou však zostáva, že v tom čase by jej vek 15 rokov netipoval naozaj nikto.

Zaujímavosťou je, že obdarená americká kráska si prešla vývojom takpovediac priamo pred očami lovcov talentov a agentov. „Keď som začínala s modelingom, bola som normálna modelka z katalógu. Potom som sa stala ženou a bola som z toho naozaj nadšená. Keďže som z Floridy, všetko je to o plavkách. Tam je na krásu úplne iný pohľad. Ak nemáte vytvarované telo, ste škaredý. Ja som také nemala, ale potom som ho zrazu mala. A povedala som si ánooooo!“ prezradila Kate na margo rastúcej nádielky v podprsenke. Už pre tromi rokmi dokonca priznala, že kedysi kypré vnady svojim kolegyniam závidela. No potom sa dočkala vlastných a odvtedy je spokojná na maximum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu