Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z kedysi sexi ryšavky čistá katastrofa: Z plaviek jej vyliezajú ovisnuté placky!

Lindsay Lohan sa už pred tridsiatkou v oblasti dekoltu nemá čím chváliť. Kedysi okrúhle prednosti jej zvädli. Zobraziť galériu (13)
Lindsay Lohan sa už pred tridsiatkou v oblasti dekoltu nemá čím chváliť. Kedysi okrúhle prednosti jej zvädli. (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA – Chcelo by to oporu! Aj keď Lindsay Lohan (28) ešte ani neprekročila prah tridsiatky, jej hviezdny imidž stratil všetku iskru. Namiesto sexi herečky s bujným dekoltom dnes pripomína vyžitú dámu v rokoch. Prednosti sa jej síce stále derú z plaviek, no časom akosi spľasli a gravitácia ich ťahá k zemi.

Tá ale dopadla! Keďže sa Lindsay Lohan v šoubiznise viac než hereckou kariérou zviditeľnila drogovými excesmi a opileckými orgiami, aj pre skalných fanúšikov je jej imidž sexbomby už len matnou spomienkou. Pehavá hviezda totiž vďaka divokým žúrom a plastickým operáciám viditeľne zostarla. Momentálne dovolenkuje na španielskom ostrove, kde svoj povädnutý dekolt prevetrala v neónových plavkách. Bez výstuže z diaľky pripomínala o desaťročia staršiu ženu.

Lindsay mala včera chuť vyblázniť sa na vodnom skútri, preto nahodila neoprénové plavky z dielne módneho domu Lisa Marie Fernandez. Americká celebrita za krikľavý model síce vysolila štyri stovky eur, no výsledný efekt jej príliš nelichotil. Z profilu jej totiž z plážového outfitu takpovediac vyliezal prsník, ktorý zanechával dojem ovisnutej placky. Plavky navyše podčiarkli nafúknuté brucho a poodhalili neforemný zadok.

Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že ryšavá herečka už nikoho z brandže nezaujíma, pravdou je pravý opak. Lindsay si nedávno odskočila k protinožcom, kde sa zjavila na červenom koberci. Následne sa mala blysnúť na austrálskych televíznych obrazovkách, no za exkluzívne interview si vypýtala astronomických 30 tisíc eur. Pýtate sa, ako to celé dopadlo? Spomínaná televízia mastný honorár zacvakala a rozhovor sa nakoniec realizoval. Žeby sa zo zhýralej celebrity vykľula šikovná podnikateľka?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu