Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Túto bohyňu má v posteli Casanova z Pretty Woman? Páni, v bikinách je supersexi!

Padma Lakshmi predviedla v bikinách sexi postavičku, ktorou dostala aj ostrieľaného herca Richarda Gerea. Zobraziť galériu (7)
Padma Lakshmi predviedla v bikinách sexi postavičku, ktorou dostala aj ostrieľaného herca Richarda Gerea. (Zdroj: Instagram)

MEXICO – Podľahol by jej skoro každý! Napriek tomu, že Padma Lakshmi (43) patrí k špecialistkám na kulinárske pochúťky, akékoľvek tukové vankúšiky by ste na nej hľadali márne. Stačí sa pozrieť, s akým telom momentálne ohuruje dovolenkárov na mexickej pláži. Sexi krivkami už dostala aj veterána Richarda Gerea (64) – veď do vrecka poľahky schová o polovicu mladšie fešandy.

Mimoriadne zvodná štyridsiatka z Indie! Aj tak by sa dala opísať televízna hviezda Padma Lakshmi, ktorá je autorkou kuchárskych knižných bestsellerov a dlhých osem rokov pôsobí ako moderátorka populárnej šou Top Chef. Hodiny strávené za sporákom sa však na jej dokonalej postave nijako nepodpisujú, práve naopak. Kráska s bronzovou pleťou má rovnako krásne telo ako v časoch, keď sa venovala modelingu. Dovolenkový záber s idylickým prostredím vás o tom razom presvedčí.

„Ahoj z Mexika! (Au, pália ma chodidlá!) Rodinná dovolenka,“ napísala Padma k fotke, o ktorú sa s fanúšikmi podelila prostredníctvom sociálnych sietí. Tmavovláska nahodila biele bikiny a nechala sa zvečniť s azúrovým morom za sebou. Väčšina fanúšikov si však ako prvé všimla jej dlhé vyformované nohy a ploché bruško. S takým telom by sa celebrita spoza veľkej mláky nemusela hanbiť ani na súčasných prehliadkových mólach.

Padma v uplynulých mesiacoch vyvolala rozruch v zahraničných médiách, ktoré ju spájajú so šesťdesiatnikom Richardom Gereom. Paparazzi však prominentnú dvojicu zatiaľ zachytiť nestihli. Isté pritom je, že s hercom by si ochotne vymenila miesto polovica mužov v Hollywoode. A to aj napriek tomu, že Padmina hmotnosť osciluje v rozmedzí plus mínus 7 kilogramov. Tie počas každého ročníka kuchárskej šou priberie a potom nasadí drastickú diétu.

„Radšej strávim polovicu svojho života v posilňovni a budem jesť, čo chcem, akoby som mala sedieť na zadku a hladovať,“ nechala sa krásavica s indickým pôvodom počuť na margo svojho životného štýlu. Cvičí vraj až päťkrát do týždňa a deň bez varených lahôdok si ani nedokáže predstaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu