Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Škandalózna herečka má kópiu: Šialenú sestru preoperovanú na jej vzor!

Ashley Horn podstúpila plastické operácie, len aby sa ponášala na polovičnú sestru Lindsay Lohan. Zobraziť galériu (17)
Ashley Horn podstúpila plastické operácie, len aby sa ponášala na polovičnú sestru Lindsay Lohan.

LOS ANGELES – Kde nepomohli gény, pomôže plastická chirurgia! Tohto hesla sa drží len 18-ročná Ashley Horn, ktorá zatúžila po jedinečnom vzhľade svojej polovičnej sestry. Keďže s Lindsay Lohan (27) ju spája iba otec, od prírody sa na ňu príliš neponáša. Vrhla sa preto pod skalpel a vysolila desaťtisíce dolárov, len aby sa zovňajškom čo najviac priblížila celebrite opradenej škandálmi.

Rarita v Hollywoode! To, že známe tváre majú po celom svete svojich dvojníkov, nie je ničím výnimočným. Ak sa ale takíto „plagiátori“ vyskytnú priamo v rodine celebrity, nejeden fanúšik nadvihne obočie. Skutočne nevšedným príkladom môže byť Ashley Horn s piatimi invazívnymi zákrokmi, ktoré odľahčili jej účet o rovných 25 tisíc amerických dolárov. Všetko pre to, aby sa čo najviac podobala na polovičnú sestru Lindsay Lohan.

Ashley je nemanželským dieťaťom Michaela Lohana, ktorý si užíval s rôznymi ženami aj v čase, keď bol ženatý s teraz už bývalou zákonnou polovičkou Dinou. To, že hviezdy osemnástke neboli naklonené do takej miery, že by sa ocitla v centre pozornosti médií, sa rozhodla zmeniť naozaj bizarným spôsobom. Podstúpila plastiku nosa, nechala si vpichnúť do brady tuk a jej tvár zmenili aj ďalšie výplne v oblasti lícnych kostí. Všetko sa to dialo pod rukami plastického chirurga menom Dr. Franklin Rose.

Nevlastná sestra známej ryšavky sa o výsledok svojej premeny podelila s magazínom In Touch, ktorý zverejnil jej čerstvé zábery. Ashley je s terajším imidžom maximálne spokojná a netají vysoké sebavedomie: „Mojím cieľom bolo vyzerať ako Lindsay za dobrých čias, keď mala okolo 18 – 19 rokov. Ja som ale viac sexi ako Lindsay! Nemám problém to povedať.“ Či sa jej takáto investícia vyplatí, ukáže až čas. Okolie si však šušká, že s jej psychickým zdravím zrejme nebude všetko v poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu