Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Aj zúbožená Tori Spelling dokáže v bikinách očariť: Tu je návod, ako na to!

Inokedy vyziabnutá Tori Spelling prekvapila ukážkovou formou v bikinách. Zobraziť galériu (12)
Inokedy vyziabnutá Tori Spelling prekvapila ukážkovou formou v bikinách. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zázračná premena? Tori Spelling (41) síce priviedla na svet až štyri ratolesti, no v uplynulých týždňoch zapĺňala stránky bulváru priam desivo vychudnutou postavou a teatrálnymi grimasami. O to prekvapujúcejšie vyznievajú čerstvé zábery, na ktorých blondínka pripomína sympatickú kočku vo forme. Ako je to možné? Stačilo jej na to zopár trikov.

Konečne sa uberá tým správnym smerom! Už pred vyše polrokom sa v manželstve Tori Spelling rozpútala obrovská kríza, ktorú spustila medializovaná nevera manžela Deana. Niekdajšia herečka však nevešala hlavu a rozhodla sa prepieranie špinavej bielizne speňažiť na televíznych obrazovkách. Vyziabnutá, neupravená, uplakaná, zúfalá a s nervami v koncoch – tak sa uplynulé mesiace prezentovala vo svojej reality šou. Dnes je však všetko úplne inak a usmiata štvornásobná matka doslova žiari.

Aby Tori dala za emočným tornádom vo svojom manželstve aj v živote definitívnu bodku, podujala sa na oficiálne fotenie v dvojdielnych plavkách. Po vyhladovanej troske však tentoraz pred fotoaparátom nebolo najmenšej stopy. Plavovláska totiž zvolila mimoriadne lichotivé bikiny. Vrchný diel väčších rozmerov šikovne zamaskoval povädnuté silikóny, spodný diel so zvýrazneným pásom zasa schoval jazvy na bruchu. Celú postavu aj črty tváre zjemnili dlhé blond lokne a nenápadné líčenie. Tori tak ako šibnutím čarovného prútika zanechávala dojem, že je konečne zdravá a spokojná.

Peklom pred kamerami si zaručene prešiel aj neverník Dean McDermott, ktorý si po skončení nakrúcania plným právom vydýchol. „Každé ráno sa prebúdzam a cítim sa požehnaný, že ona je stále v mojom živote,“ štebotal na adresu zákonnej polovičky, ktorá mu vraj v minulosti odopierala sex. Okolie sa však netají tým, že Tori sa pre vlastnú reality šou mimoriadne nadchla, a preto nie je vylúčené, že v blízkej budúcnosti spustí ďalší projekt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu