Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyhladovaná Tori Spelling strašila na pláži: Preboha, veď je samá celulitída!

Tori Spelling je síce vychudnutá na kosť, no jej nohy a zadok špatí otrasná celulitída. Zobraziť galériu (10)
Tori Spelling je síce vychudnutá na kosť, no jej nohy a zadok špatí otrasná celulitída. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ochabnutá a mľandravá! Hoci sa Tori Spelling (41) šialenými hladovkami dopracovala k vyziabnutej figúre, na pravidelné cvičenie zrejme nemá čas. Krutú pravdu odhalil rodinný výlet na pláž, kde sa blondínka vyzliekla. Jej plochý zadok a chudé nohy špatila nevzhľadná pomarančová koža.

Chudá, ale neforemná! Aj keď Tori Spelling v Hollywoode nikdy nepatrila medzi vychýrené krásavice, na jej postave by ste nikdy nenašli žiadne kilá navyše. Práve naopak, ak je štvornásobná matka v strese, odmieta jedlo a stáva sa vzorom pre všetky anorektičky. Jej pokožka pritom zďaleka nie je taká bezproblémová, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Herečka totiž svojou celulitídou tromfne aj oveľa kyprejšie dámy. Pozrite si čerstvé zábery z pláže v Malibu ako dôkaz.

Len čo Tori ukončila nakrúcanie ponižujúcej reality šou, snaží sa navodiť dojem, že jej rodina je opäť šťastná ako kedysi. Aj preto si cez víkend vyrazila so všetkými ratolesťami a neverným manželom k pobrežiu. Na pláži šantila v piesku ako príkladná mamička, ktorá vie, čo robiť s formičkami aj lopatkami. Jej postavu v bikinách síce zakrýval predĺžený široký top, no americká hviezda svoje nedostatky celkom zamaskovať nedokázala. Svetlo sveta tak uzreli nevábne hrčky a priehlbinky nielen na zadnej strane stehien, ale aj na kostnatom zadku.

Tori si môže výlety na pláž dovoliť pokojne aj každý deň, pretože to má z domu neuveriteľne blízko. V Malibu si totiž prenajala vilu za 20 tisíc dolárov mesačne. „Majú dve autá SUV plné pestúnok, detí a tonu sprostostí zo svojho domu. Vila sa prenajíma so zariadením, ale oni si priniesli dosky na surfovanie, tašky s jedlom, kuchynské vybavenie a tony batožiny,“ prezradil očitý svedok, ktorý mal tú česť vidieť prominentnú famíliu pri sťahovaní. Žeby im naozaj svitalo na lepšie rodinné časy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu