Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šialená Tori Spelling zverejnila nové FOTO: Jej trýznivá hladovka vyráža dych!

Schudnutá Tori Spelling sa pochválila novým účesom. Súčasne však predviedla aj vyziabnutú tvár po drastickej hladovke. Zobraziť galériu (12)
Schudnutá Tori Spelling sa pochválila novým účesom. Súčasne však predviedla aj vyziabnutú tvár po drastickej hladovke. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Opäť prepadla nebezpečným hladovkám! Aj keď sa zdalo, že Tori Spelling (41) po prekonaní manželskej krízy začne fungovať ako väčšina prominentných mamičiek, opak sa stal pravdou. Blondínka radikálne zmenila imidž a znova sa vrhla do šialeného diétovania. Nerozvážny stravovací plán ju pritom môže poľahky priviesť do nemocnice, ak nie do hrobu.

O čo si vlastne koleduje? Už keď sa Tori Spelling pretŕčala na televíznych obrazovkách v rámci reality šou True Tori, stvárňovala vyziabnutú a podvedenú chuderku s nervami v koncoch. Odvtedy sa v jej manželstve údajne všetko dalo do poriadku, no štvornásobná matka na zdravý životný štýl zvysoka kašle. Denne do seba natlačí sotva 500 kalórií, čo sa odráža na jej tvári aj postave. Pozrite si jej čerstvú fotku s novým účesom ako dôkaz.

„Tu je môj nový zostrih vlasov. Sama som si ich túto noc ocvakala – o polnoci,“ napísala plavovláska k záberu na ktorom jej dĺžka vlasov ledva siaha po sánku. Tori navyše samu seba označila ako mamičku, ktorá zvláda množstvo úloh naraz a ako budúcu vlasovú štylistku. Pravdou ale zostáva, že vlasy má zničené a na končekoch „ohryzené“. Schudnutú tvár jej navyše pokrýva len tenučká koža bez jediného gramu tuku.

Na to, aby sa americká herečka a spisovateľka dostala so svojou hmotnosťou na minimum, si denne doslova odtŕha jedlo od úst. „Jej deti jedia viac ako ona. Akoby mala fóbiu z jedla. Môže byť rada, ak do seba vôbec dostane 500 kalórií za deň,“ prezradil na Tori zdroj z jej blízkeho okolia. A ako vyzerá šialený jedálny lístok známej celebrity? „Na raňajky má džús a bezkofeínovú kávu. Na obed má kúsok ovocia. Večera jej detská porcia, ktorá je z 25% proteínová a zo 75% zeleninová,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Pri takejto hladovke teda nie je vylúčené, že Tori si skôr či neskôr privodí vážny kolaps a skončí v nemocničnom zariadení. Tam sa v minulosti pre poruchy príjmu potravy ocitla už niekoľkokrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu