Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Úspešný model sa znetvoril na chodiacu mŕtvolu: Z jeho tetovaní zamrazí aj vás!

Rick Genest je potetovaný od hlavy po päty do podoby chodiacej mŕtvoly. Zobraziť galériu (8)
Rick Genest je potetovaný od hlavy po päty do podoby chodiacej mŕtvoly. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Z jeho zovňajšku naskakuje husia koža! Aj keď tetovania zdobia telo takmer každej celebrity spoza veľkej mláky, kanadský umelec a model Rick Genest (28) dotiahol túto svoju záľubu do desivej posadnutosti. Na jeho koži totiž nenájdete ani centimeter štvorcový, ktorý by nebol poznačený tetovacou ihlou. Kresby sú však ako vystrihnuté z hororu.

Chodiaci kus umenia alebo exponát zo strašidelného múzea? Aj takto rozdielne verejnosť vníma kanadského rodáka, ktorý svoje telo premenil na podobu rozkladajúcej sa mŕtvoly. Mladíkovi s príznačnou prezývkou Zombie Boy pritom takto radikálne zmenila život vážna choroba. Len čo mu diagnostikovali benígny nádor na mozgu, uvedomil si, aké je ľudské šťastie a zdravie vrtkavé. To obrátilo jeho zmýšľanie o 180 stupňov a podnietilo ho k drastickej zmene vizáže aj životného štýlu.

Kosti, rozrezaná lebka, mozog ako hostina pre hmyz, pavučina v uchu, či chrbtica a väzivá spolu so šľachami – to všetko má známy mladík vytetované na svojom tele. Väčšina z obrázkov bola dokončená už v roku 2008, teda v čase, keď bol Rick rozhodnutý žiť ako bezdomovec a prepravovať sa výhradne stopom. Našťastie, veľmi skoro si ho začali všímať ďalší vychytení umelci a Zombie Boy nezostal bez práce. Práve naopak, dnes je súčasťou mnohých vystúpení aj módnych prehliadok a čoskoro sa dokonca objaví v Prahe.

K úspechu Rickovi dopomohla predovšetkým excentrická speváčka Lady Gaga, ktorá mu dopriala priestor vo svojom videoklipe k pesničke Born This Way. Tetovania ju oslovili natoľko, že si nechala namaľovať na vlastnú tvár aj telo ich presnú kópiu. A čo si potetovaný model želá do budúcna? „Musím povedať, že som stále veľmi ďaleko od svojho plánovaného cieľa. Rád by som exceloval v herectve a tiež účinkoval na karnevaloch a v strašidelných šou. Vždy som miloval horor a rád by som sa živil v tejto oblasti,“ prezradil na seba po tom, čo v kuloároch narobil poriadny rozruch. Stretnutie s ním pod rúškom tmy by však zrejme mnohí z nás radšej oželeli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu