Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otrasný nález v chatke v Novákoch: Rozložené telá, dvojica (†51, 61) sa mala upiť na smrť!

Chatka v poli, kde našli dve mŕtvoly Zobraziť galériu (2)
Chatka v poli, kde našli dve mŕtvoly (Zdroj: foto: tv joj)

NOVÁKY - Policajtom sa naskytol otrasný pohľad, keď vošli vo štvrtok do chatky na poli v Novákoch. Za dverami ležala mŕtva žena, o pár metrov ďalej mŕtvy muž. Telá boli v značnom štádiu rozkladu, obhliadajúca lekárka nevylúčila, že zomreli násilnou smrťou.

Podľa našich informácií si pár už dlhšie neprišiel pre sociálne dávky. Začalo to byť podozrivé poštárkam, preto sa obrátili na políciu. Tá po ohlásení dorazila na miesto. "Hliadka obvodného oddelenia v Novákoch našla v chatke mŕtve telá muža a ženy," informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička.

Otrasný nález v chatke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Bezvládne telo ženy ležalo na zemi pri dverách, telo muža bolo približne o dva metre ďalej. Po príchode do chatky policajti nepochybovali, že dvojica je tam takto už niekoľko dní. Telá boli v značnom štádiu rozkladu. Priestor okamžite uzavreli. "Šetrením sme zistili, že ide o 61-ročného muža a 51-ročnú ženu," doplnil hovorca.

Nakoľko bezvládne telá takto ležali dlhšie, obhliadajúca lekárka nedokázala na mieste určiť presnú príčinu smrti, ani to, či sú na ich telách stopy po násilí. Nariadila súdnu pitvu. „Poverený policajt z Novák začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ dodal Kudlička. Prípad je momentálne v štádiu šetrenia.

Podľa medializovaných informácií to boli bezproblémoví ľudia, no často popíjali. Vylúčiť sa preto nedá, že sa upili na smrť.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu