Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľký hurhaj na východe Slovenska: Mieri tam kontroverzná skupina, ktorá sa neštíti ničoho!

Karpina vystúpi na festivale Rock pod kameňom. Zobraziť galériu (4)
Karpina vystúpi na festivale Rock pod kameňom. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Organizátori 12. ročníka festivalu Rock pod kameňom, ktorý sa bude konať od 7. do 9. augusta v areáli Sninských rybníkov, predstavili kompletný program podujatia. V zozname interpretov sa objavila aj slovenská skupina Karpina, ktorá je známa svojimi kontroverznými piesňami. Východ našej krajiny sa teda môže tešiť na poriadny hurhaj.

Lístky na Rock pod kameňom nájdete v sieti predpredaj.sk >> 

Festival odštartuje vo štvrtok 7. augusta o 18:30 koncertom slovenskej kapely Metropolis, ktorá sa počas prvého dňa predstaví ako jediný domáci predskokan. Po ňom sa predstavia nemecké formácie Bonfire a Unisonic.

„Druhý festivalový deň v areáli Sninských rybníkov prinesie koncerty českých legiend Davida Kollera a skupiny Olympic, aj zahraničných highlight večera Pretty maids,“ doplnil organizátor podujatia Marián Križánek. Okrem nich sa predstaví tiež česká kapela Škwor, The Now z Veľkej Británie a domáce formácie Iné Kafe, Velvet Stone, Frown a Ravenclaw.

Hlavnými hviezdami sobotňajšieho programu budú kapely Edguy z Nemecka a Amaranthe zo Švédska. V rovnaký deň vystúpia aj Slobodná Európa, Wanastowi Vjecy, Galadriel, Witch Hammer, The Junkies, Brainscan a Marvels Of Contrast či spomínaná kontroverzná skupina Karpina, ktorá sa vo svojich piesňach neštíti naozaj ničoho. 

Poriadnu dávku hudby a zábavy si môžete vychutnať aj na Cibula Feste alebo Žákovic Open.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu