Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krehká kráska z Upírskych denníkov pribrala: Vykukli jej faldy a ovisnuté brucho!

Z kedysi veľmi štíhlej herečky Niny Dobrev je dnes bacuľka s faldíkmi. Zobraziť galériu (9)
Z kedysi veľmi štíhlej herečky Niny Dobrev je dnes bacuľka s faldíkmi. (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING – Poriadne sa zaguľatila! Hoci sa Nina Dobrev (25) ešte donedávna pýšila mimoriadne štíhlou figúrou, v súčasnosti razí cestu ďaleko ženskejších tvarov. Na cvičenie zrejme zanevrela, a tak jej tento týždeň vytŕčali spod šiat výrazné faldíky. Čínskych fanúšikov zaskočila mľandravým bruchom.

Je ju za čo chytiť! Keď sa Nina Dobrev pred piatimi rokmi zhostila hlavnej úlohy v seriáli Upírske denníky, zrejme už tak trochu tušila, akú hystériu u dospievajúcej mládeže tým vyvolá. Po bubline okolo ságy Twilight sa úspech naozaj dostavil a brunetka si neustále udržiavala štíhlu figúru. Vo štvrtok však na čínskej pôde prekvapila bacuľatejšími krivkami. Žeby jej medzičasom zachutilo viac papať?

Nina si na tlačovú konferenciu obliekla éterické šaty krémovej farby, ktoré už na prvý pohľad zanechávali luxusný dojem. No akokoľvek sa herečka snažila, noblesný outfit jej postave nijako nepolichotil. Práve naopak, podčiarkol každé jedno kilo, ktoré kráska s bulharským pôvodom pribrala. Tukové vankúšiky sa jej, tak ako všetkým ženám, nalepili najmä na oblasť brucha a bokov. Presne v týchto partiách sa totiž pod róbou rysovali faldíky.

Pre milovníkov Upírskych denníkov láska medzi aktérmi vyznieva veľmi vierohodne najmä vďaka tomu, že Nina s kolegom Ianom Somerhalderom randila aj v reálnom živote. Ich vzťah vydržal od septembra roku 2011 do mája roku 2013. „Bolo to veľmi úprimné. Teraz sme v pohode, ostali sme kolegami a priateľmi, veď on je skvelý človek a ja som skvelá tiež, vlastne úplne úžasná,“ nechala sa herecká hviezda počuť na margo bývalej lásky. Už dlhí čas sa však po jej boku žiaden partner neobjavil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu