Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Britská hviezda vyvalila faldy na bruchu: Páni moji, to sú ale pneumatiky!

Coleen Rooney v dvojdielnych plavkách odhalila svoje ochabnuté brucho s pneumatikami. Zobraziť galériu (7)
Coleen Rooney v dvojdielnych plavkách odhalila svoje ochabnuté brucho s pneumatikami. (Zdroj: profimedia.sk)

CYPRUS – Na svoju postavičku zvysoka kašle! O manželkách najlepšie platených futbalistov je dobre známe, že zovňajšok je u nich vždy na prvom mieste. Coleen Rooney (28) sa však rozhodla vytŕčať z radu a svoje popôrodné kilá nijako nerieši. Počas horúcej letnej dovolenky tak bez hanby ukázala všetky tukové vankúše.

Po postavičke ani lusk niet najmenšej stopy! Reč je o manželke kapitána anglického futbalového tímu a mužstva Manchester United, ktorá si spolu s dvomi ratolesťami odskočila na cyperskú dovolenku. Keďže Wayne Rooney už tvrdo zarezáva na trávnatom ihrisku, jeho polovička si bezstarostne užíva slnečné lúče. A kalórie na tanieri si pritom vonkoncom nestráži, práve naopak. Ochabnuté brucho vystavila v celej jeho „kráse“.

Odkedy Coleen Rooney priviedla na svet svojho druhého potomka, uplynul už viac než rok. Niekdajšia televízna hviezdička a prispievateľka do známych magazínov si však zo zaoblenej figúry ťažkú hlavu nerobí. Na ležadle pri bazéne sa viac než deťom venovala mobilnému telefónu. Nemusela sa ani príliš zohýbať a faldy na bruchu sa jej zrolovali do nevkusných pneumatík.

Zaujímavosťou je, že odkedy Coleen druhý raz rodila, na dovolenku sa vybrala už osemkrát. Za uplynulý rok navštívila také vychytené destinácie ako Dubaj, Las Vegas, Brazíliu, Portugalsko či Barbados. A čo hovorí na úspechy vlastného manžela? „Fantastické správy!! Kapitánom nášho národného tímu!! Som taká hrdá!!!“ natešene reagovala prostredníctvom Twitteru. Ktovie však, ako dlho pri kyprej polovičke Wayne vlastne vydrží. Nie je predsa nijakým tajomstvom, že futbalisti jeho formátu si na dokonalé a upravené ženy dosť potrpia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu