Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi upírka zhodila bikiny: Kamošky sa pridali!

Nina Dobrev Zobraziť galériu (10)
Nina Dobrev (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka Nina Dobrev (27) je talentovaná a krásna žena. Šarmom oplývajú i jej kamarátky, s ktorými si v uplynulých dňoch užívala dovolenku. Hviezda seriálu Upírske denníky však nezabudla ani na svojich priaznivcov. Potešila zvlášť pánov, keď zverejnila na instagrame fotku, kde ukázala holý zadoček. A parťáčky ju nenechali v štichu!

Všimol si vôbec niekto ten mesiac?! Nina Dobrev má na konte viacero ocenení za seriál Upírske denníky, v ktorom od roku 2009 stvárnila jednu z ústredných postáv. Rodáčka z Bulharska má na konte tiež účinkovanie v pár filmoch. Napríklad budúci rok by malo mať premiéru pokračovanie počinu xXx, kde si zahrá so známym hercom Vinom Dieselom. 

V týchto dňoch si však kráska užíva chvíle oddychu. Spoločne so skupinkou priateľov dovolenkuje pri jazere a fotkami sa pravidelne chváli na instagrame. Za pozornosť stojí najmä momentka, na ktorej hviezda Upírskych denníkov pózuje s holým zadočkom. Spoločnosť jej pri tom robili rovnako obnažené priateľky. Chlapi, kto by uvítal počas prázdnin práve takúto spoločnosť?

Nina Dobrev sa na instagrame pochválila fotkou mesiaca, ten si ale všímol asi málokto.
Zobraziť galériu (10)
Nina Dobrev sa na instagrame pochválila fotkou mesiaca, ten si ale všímol asi málokto.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nina DobrevUpírske denníky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu