Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Česká herečka si neustrážila sexi výstrih: Nahý prsník aj bradavka von!

Sexi česká herečka Marika Šoposká si nechala nahliadnuť do výstrihu bez spodnej bielizne. Zobraziť galériu (3)
Sexi česká herečka Marika Šoposká si nechala nahliadnuť do výstrihu bez spodnej bielizne. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Stačil drobný predklon a pikantný trapas bol na svete! V letných mesiacoch si mnohé dámy zo šoubiznisu na spodnú bielizeň nepotrpia a svojim prednostiam doprajú viac voľnosti. Patrí k nim aj Marika Šoposká (24), ktorá si nedávno vyrazila do spoločnosti naostro. Fotografom tak nechtiac ukázala i to, čo v pláne nemala – obnažený prsník.

Vypomstila sa jej vlastná neopatrnosť! Voľnejší výstrih bez podprsenky je síce v horúcich večeroch mimoriadne pohodlný, no zároveň prináša nebezpečenstvo sexi prešľapu. Na vlastnej koži sa o tom uplynulý víkend presvedčila Marika Šoposká, ktorá si odskočila na prehliadku a súčasne oslavu prvého výročia salónu Foxy. S pohárom vína síce pôsobila mimoriadne šarmantne, no pred fotografmi nechtiac odhalila svoje poprsie naostro.

Rodáčka od našich českých bratov si na večierok vyrazila v ľahkých červených šatách a v bielych plátenných teniskách. Keďže spodnú bielizeň tentoraz nechala doma, v istom momente jej z ležérneho výstrihu vykukol nahý prsník aj s bradavkou. Marika však nešetrila úsmevom a pikantnú nehodu si zrejme ani nevšimla.

Sympatická brunetka vyštudovala hudobno-dramatický odbor na Pražskom konzervatóriu a k hereckému remeslu si pričuchla už ako sladká šestnástka. Debutovala v roku 2005 v televíznom filme Boháč a chudák. Odvtedy si na konto pripísala množstvo celovečerných snímok aj rozprávok. Ako princeznú si ju oko diváka mohlo zapamätať v klasike O Šípkové Růžence či Zlatá nitka.

Sladká postavička z príbehov pre najmenších si svoj sen žije aj v súkromnom živote, v ktorom si našla vyvoleného princa. „Vydala som sa z lásky, pretože som našla skvelého partnera. A to je dôvod na svadbu,“ reagovala s nadšením na otázky ohľadne nedávneho sobáša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu