Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexica s poľskými koreňmi išla donaha: Na dráždivých záberoch ukázala všetko!

Emily Ratajkowski si zapózovala úplne nahá a na výsledných záberoch vyžaruje priam živočíšny sexepíl. Zobraziť galériu (11)
Emily Ratajkowski si zapózovala úplne nahá a na výsledných záberoch vyžaruje priam živočíšny sexepíl. (Zdroj: GQ)

NEW YORK – Ide jej karta! Hoci sa Emily Ratajkowski (23) na začiatku svojej kariéry dočkala červenej stopky, dnes záujem o jej výstavné krivky neutícha. Práve naopak, modelka s koreňmi od našich severných susedov zvádza v Evinom rúchu na stránkach renomovaného pánskeho magazínu. Jeho čitateľom však priveľa priestoru na fantazírovanie nenechala.

Dokonalé v každom detaile! Aj tak by sa dalo opísať telo britskej modelky, ktorá prišla na svet do rodiny s prevažne poľskými koreňmi a vyrastala v Kalifornii. Emily Ratajkowski totiž dostala do vienka krásne črty tváre a závideniahodnú figúru, ktorú bez najmenších zábran hrdo vystavuje aj na odvážnejších záberoch. Pozrite si fotografie z čerstvého vydania časopisu GQ ako dôkaz.

Emily sa vrhla pred objektív na pobreží s čiernym pieskom iba v spodnom diele bikín, aby nechala vyniknúť svojim okrúhlym prednostiam. Aj posledný kúsoček látky však po istom čase putoval dole a sexi brunetka sa nechala zvečniť tak, ako ju stvorila príroda. Živočíšny sexepíl v kombinácii s naolejovanou pokožkou, plochým bruškom a ledva zakrytým rozkrokom zaručene potešil oko nejedného obdivovateľa ženskej krásy.

Hoci Emily vzbudzuje obdivné pohľady všade, kde sa objaví, v skutočnosti je stále bez partnera. Na vine sú vraj neohrabaní muži, ktorí v dnešnej dobe nemajú potuchy, ako sa žene prihovoriť tak, aby nevyzneli trápne. „Jediné, na čom trvám, je, aby ma ľudia vonku neoslovovali s tým, že som najsexi  suka v miestnosti. Ak k tomu dôjde v bare, utekám na záchod a schovávam sa,“ opísala úspešná manekýnka jednu z nepríjemných situácií. V ďalších si ju chcú muži odfotiť pre kamaráta, no vzápätí sa im vraj roztrasú ruky. Žeby to nádherné ženy v súčasnosti mali naozaj také komplikované?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu