Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žúrovať naostro sa nevypláca: Keď sa blyslo, známej hviezde zasvietili bradavky!

Paula Patton neodhadla svoj priesvitný outfit a vďakám bleskom fotoaparátov nechtiac odhalila bradavky. Zobraziť galériu (6)
Paula Patton neodhadla svoj priesvitný outfit a vďakám bleskom fotoaparátov nechtiac odhalila bradavky.

LOS ANGELES – Tak toto v pláne rozhodne nemala! Paula Patton (38) je jednou z tých známych žien, ktoré si prešli peklom verejného poníženia a následne neľahkým rozvodom. Čerstvá single kráska tak včera zrejme vyvolávať rozruch nechcela, no jej vyzývavé mini sa postarali o opačnú reakciu. Bez spodnej bielizne totiž spod nich presvitali bradavky.

Tomu sa hovorí sexi bonus! Aj keď má Paula Patton za sebou mimoriadne náročné obdobie, spoločenský život zatiaľ nijako nezanedbáva. Uplynulú noc si preto vyrazila na párty, ktorú po udeľovaní prestížnych cien Emmy organizoval televízny kanál HBO. Tmavovláska siahla po rafinovaných minišatách značky Balmain a rozdávala úsmevy na všetky strany. No hoci sa zdalo, že outfit zakrýva všetko potrebné, tenučká látka sa hollywoodskej stálici nakoniec vypomstila.

Paula už od príchodu nešetrila dobrou náladou a striehnucich paparazzov odmenila americkým úsmevom na dva prsty. Ktovie však, či v tej chvíli vôbec tušila, že okrem svojej rozžiarenej tváre servíruje do objektívov aj presvitajúce bradavky. Rovnaká situácia sa totiž neskôr zopakovala aj na pomyselnom červenom koberci.

Takmer štyridsiatnička bola deväť rokov šťastné vydatá za svetovo známeho hudobného interpreta Robina Thickeho. S ním tvorila pár vyše dvoch desaťročí, no nakoniec sa ich láska pre početné škandály súvisiace s neverou rozpadla. Spevák po milovanej manželke dokonca pomenoval posledný album, no toto gesto manželstvo nezachránilo. „Tento album je tým, čo sa stane, keď stratíte lásku svojho života a snažíte sa v hlave zistiť, ako sa pohnete ďalej. Keďže sme viac neboli spolu, stále som sa chcel veľmi ospravedlniť a prevziať zodpovednosť. O tom je ten album,“ sypal si Thicke popol na hlavu pred médiami. Paula ho však na milosť, bohužiaľ, nevzala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu