Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Britská kráska v akcii: Prsia vyliezajú z bikín, ale nohy má najsexi v šoubiznise!

Abbey Clancy v tesných bikinách ukázala vykúkajúce vnady. Zobraziť galériu (8)
Abbey Clancy v tesných bikinách ukázala vykúkajúce vnady. (Zdroj: profimedia.sk)

DUBAJ – Jej krivky obdivujú milióny! Ak ste zvedaví, po akých nohách túži väčšina britských žien, stačí si do detailu obzrieť tamojšiu hviezdu Abbey Clancy (28). Tá si nedávno odskočila na rodinnú dovolenku, kde by sa jej bezpochyby zišli väčšie plavky. Okrúhle prsia sa totiž z vrchného dielu drali zo všetkých strán.

Nečakaný úspech! Hoci si Abbey Clancy pred siedmimi rokmi začala budovať kariéru ako modelka, postupom času sa zaradila aj medzi televízne stálice. Vďaka rastúcej popularite sa jej dokonca minulý rok podarilo vyhrať 11. sériu celebritnej šou Strictly Come Dancing, ktorú v našich končinách poznáme ako Let’s dance. A práve blondínkine nôžky vytrénované tancom Briti nedávno vyniesli na vrchol zaujímavého rebríčka. Podľa neho má Abbey najsexi nohy v šoubiznise.

Očarujúca plavovláska sa so svojím manželom Peterom Crouchom a dcérkou Sophiou vybrala za oddychom do vyhriateho Dubaja. Svoje výstavné krivky tak predvádzala v minimalistických bikinách, ktoré sú jej však vo vrchnej časti akési tesné. Pri bazéne jej totiž z primalých trojuholníkov látky vykúkali oba prsníky.

So zaujímavým titulom sa u Abbey okamžite dostavila ponuka spolupráce so známou značkou produktov z radu starostlivosti o nohy. Nedávny výskum totiž zistil, že takmer polovica britských žien v lete svoje nohy skrýva v džínsach. „Ako modelka som sa naučila starať o svoje telo, aby vždy vyzeralo čo najlepšie. Cítim sa sebavedomejšie, keď si doprajem základné kozmetické procedúry ako depiláciu voskom a starostlivosť o chodidlá. Nie je to len o tom, ako skvele sa vaše nohy a chodidlá cítia.  Ide o váš pocit, keď ste s príchodom slnka pripravené svoje nohy odhaliť,“ vysvetľuje atraktívna celebrita na margo reklamnej kampane. Treba uznať, že rozmaznávanie nôžok jej formátu sa naozaj vyplatí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu