Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Amerika má novú Miss: Vyzerá podstatne staršie a jej korene siahajú do Ruska!

Novou Miss Amerika 2015 sa stala 23-ročná Kira Kazantsev. Zobraziť galériu (11)
Novou Miss Amerika 2015 sa stala 23-ročná Kira Kazantsev. (Zdroj: SITA)

ATLANTIC CITY – Splnil sa jej najtajnejší sen! V noci z nedele na pondelok severoamerický kontinent spoznal svoju novú Miss. Stala sa ňou 23-ročná blondínka Kira Kazantsev, ktorá svoj triumf prežívala veľmi emotívne a preafektovane. Už na prvé počutie však zaujme najmä svojím menom. To zdedila po rodičoch, ktorí za veľkú mláku emigrovali z Ruska.

Obrovské prekvapenie! Aj takou nálepkou by sa dalo označiť víťazstvo Kiry Kazantsev v súťaži krásy, ktorej veľkolepé finále prebiehalo uplynulý víkend. Plavovláska sa na Miss Amerika 2015 prebojovala ako úradujúca Miss New York a na svoj veľkolepý večer sa patrične pripravila. Vo voľnej disciplíne sa totiž predstavila ako speváčka, pričom tohtoročný hit Happy od Pharrella Williamsa si rytmicky sprevádzala bubnovaním s plastovým pohárom.

Keďže Kira na prvý pohľad pôsobí veľmi vyspelo, zlé jazyky si šuškajú, že ku korunke a šerpe jej dopomohlo práve hudobné vystúpenie. Blondínka počas neho sedela na pódiu bosá, široko sa usmievala, no namiesto nevinnej dvadsiatky pripomínala skôr tridsiatničku. Červený pohárik si teda zvolila z celkom pragmatického dôvodu. „Chcela som, aby každé jedno dievčatko v Amerike uvidelo, že aj ono dokáže predviesť takéto nadanie. Môžete si vybrať akýkoľvek talent a ukázať ho v národnej televízii, dokonca aj s červeným pohárom a byť stále Miss Amerika a prežívať najlepšie chvíle svojho života,“ uviedla Kira v rozhovore po skončení súťaže.

Zaujímavosťou je, že titul Miss Amerika si už po tretí raz za sebou uchmatla práve Miss New York. Tento rok tomu nezabránil ani fakt, že reprezentantka Veľkého jablka má v čase vyhrotenej politickej situácie ruských rodičov, po ktorých dostala do vienka meno aj s priezviskom. Narodila sa však na americkej pôde, a to bolo pre porotu zrejme najdôležitejšie. Pri samotnej korunovácii Kira nešetrila preafektovanými gestami, viackrát sa akoby zosypala na zem a doslova nebola schopná uveriť, že naozaj vyhrala.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu