Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Úchvatná Jessica Alba v bikinách: Vystavila okrúhle prsia aj sexi zadoček!

Sexi Jessica Alba predviedla svoje výstavné krivky v bikinách na titulke magazínu. Zobraziť galériu (11)
Sexi Jessica Alba predviedla svoje výstavné krivky v bikinách na titulke magazínu. (Zdroj: Entertainment Weekly)

LOS ANGELES – Stále na to má! Hoci Jessica Alba (33) priviedla na svet už dve roztomilé ratolesti, po každom pôrode sa rýchlosťou blesku vrátila k ukážkovej forme. Najnovšie sa vyzliekla do bikín a svoje hriešne krivky ukázala rovno na titulnej strane. Ako mokrá siréna má sexepílu na rozdávanie, veď posúďte sami.

To je ale sexi mama! Aj keď sa Jessica Alba dlhé mesiace venovala predovšetkým rodičovským povinnostiam, momentálne už naplno zarezáva pred kamerou. V úlohe zvodnej cice Nancy oslávila svoj veľkolepý návrat, keď nemohla chýbať medzi hereckým obsadením pokračovania ságy Sin City s podtitulom Ženská, pre ktorú by som vraždil. A práve to je dôvod, pre ktorý sa hollywoodska krásavica nechala zvečniť pre čerstvé číslo magazínu Entertainment Weekly.

Jessica si pred objektívom zapózovala v snehobielych bikinách, ktoré dokonale kontrastovali s jej prirodzene bronzovou pokožkou. Výraznejšie líčenie podčiarklo jej nádherné črty tváre so zmyselným pohľadom a zmáčané vlasy umocnili dojem živočíšneho sexepílu. Tou pravou čerešničkou na torte sa však stali herečkine ženské tvary v minimalistických kúskoch látky. O pozornosť oka mužského fanúšika súťažia pekne tvarované vnady aj prehnutý chrbát s guľatým zadočkom.

Dvojnásobná mamička okrem vydareného fotenia v bazéne absolvovala aj odpoveď na päť otázok v priebehu 60-ich sekúnd. Kto je podľa nej viac sexi než hocikto iný? Predsa vlastný manžel. „Cash Warren,“ odpovedala Jessica bez zaváhania. A aký najlepší sexi film si za posledné obdobie pozrela? „Nepozerám sexi filmy, cítim sa pri nich nepríjemne,“ priznala svoju plachosť so šarmom sebe vlastným. Treba uznať, že herečkinej zákonnej polovičke je vo všetkých smeroch naozaj čo závidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu