Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Božská Jessica Alba vás rozpáli: Pozrite na najsexi mamičku Hollywoodu!

Jessica Alba vyzerá v plavkách priam božsky. Zobraziť galériu (9)
Jessica Alba vyzerá v plavkách priam božsky.

LOS ANGELES - Toto je pastva pre oči! Herečka Jessica Alba (34) sa pýši peknou tváričkou a dokonale tvarovaným telom, ktoré aj po dvoch pôrodoch vyzerá bezchybne. Tieto prednosti ju radia medzi najatraktívnejšie mamičky Hollywoodu a podľa názorov mnohých jej patrí rovno prvenstvo. Pred pár dňami nafotila brunetka sériu plavkových záberov, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Shape. Niet pochýb, že pri pohľade na ne budú uchvátení nielen muži, ale aj ženy.

Leto je pomaličky za rohom, a tak sú známe magazíny plné plavkových inšpirácií. Časopis Shape zvládol výber modelky na výbornú, keď ozdobil svoje stránky atraktívnou herečkou Jessicou Alba. Tá ani po prekročení tridsiatky nestráca nič zo svojho sexepílu a pýši sa krivkami, ktoré rozpália hádam každého. 

O Jessice je dobre známe, že jej dokonalé telo je výsledkom driny a odriekania. V rozhovore pre Shape sa však herečka netajila tým, že nie vždy má na šport náladu. „Nebudem klamať. Cvičenie je naprd,” nekládla si kráska servítku pred ústa. „Musím sa kvalitne spotiť, lebo inak mám pocit, že som nič nerobila,” dodala. 

Alba tiež prezradila, že preferuje skupinové cvičenia a dáva si pozor aj na svoju stravu. Tak čo, milé dámy, vy si už trúfate vyzliecť sa do bikín? Ak nie, je najvyšší čas inšpirovať sa Jessicou.  

Jessica Alba je krásna žena s dokonalou postavou.
Zobraziť galériu (9)
Jessica Alba je krásna žena s dokonalou postavou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu