Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

To musíte vidieť: Vypapaná hviezda má po drastickej diéte telo modelky!

Chanelle Hayes vďaka tvrdej drine viditeľne schudla a dnes sa pýši postavičkou ako lusk. Zobraziť galériu (10)
Chanelle Hayes vďaka tvrdej drine viditeľne schudla a dnes sa pýši postavičkou ako lusk. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Opäť môže pomýšľať na kariéru v modelingu! Hoci sa Chanelle Hayes (26) uchytila v šoubiznise s ukážkovou postavou, v uplynulých mesiacoch bojovala s výraznou nadváhou. Vďaka pevnej vôli sa jej však nevábne tukové vankúše napokon podarilo zhodiť. Dnes sa pýši postavičkou ako lusk a jej premena doslova vyráža dych.

Tvrdá drina padla na úrodnú pôdu! Chanelle Hayes sa do povedomia britskej verejnosti zapísala najskôr ako hviezda reality šou Big Brother, no neskôr aj ako modelka so speváckymi ambíciami. Do sľubne vyvíjajúcej kariéry však vstúpilo tehotenstvo a niekdajšia blondínka sa po pôrode v roku 2010 zbavovala kíl iba s ťažkosťami. Obklopená koláčikmi z vlastnej cukrárne však svoj zápas s tukovými zásobami doviedla do úspešného konca. Pod dohľadom osobného trénera schudla desiatky kíl a dnes vyzerá fantasticky.

Ešte v januári sme vás na Topkách informovali, že Chanelle síce cvičí, no jej telo stále špatia poriadne faldy. S odstupom len štyroch mesiacov je však všetko celkom inak. Brunetka sa prostredníctvom siete Twitter podelila o svoje aktuálne zábery a porovnala ich s tými, na ktorých pózovala ako vypapaná bacuľka. Rozdiel je priam neuveriteľný a treba uznať, že mamička trojročného syna odviedla poriadny kus práce.

„Skutočné fotky pred a po chudnutí. Žiadne grafické úpravy, triky so svetlom alebo fotoaparátom,“ týmito slovami Chanelle okomentovala vlastné koláže. A prečo vlastne tak dlho trpela nadváhou? „Jedlo môže byť návykovou látkou, najmä karbohydráty a spracované potraviny. Ak ste deprimovaní, môžete sa stať závislými. Niektorí ľudia berú drogy, aby sa nafetovali – u mňa je to isté s jedlom,“ sypala si schudnutá celebrita popol na hlavu. Ostáva len dúfať, že takáto ukážková forma jej naozaj vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu