Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Desivá zmena hrdinu kultového sitkomu: Preboha, vyjedol sa na 150 kíl!

John Goodman si za roky pôsobenia v šoubiznise vypestoval hrozivú nadváhu. Zobraziť galériu (7)
John Goodman si za roky pôsobenia v šoubiznise vypestoval hrozivú nadváhu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Hmotnosť sa mu vymkla z rúk! Hoci John Goodman (61) nikdy nepatril k štíhlym fešákom, po prekročení prahu šesťdesiatky vďaka láske k jedlu doslova hazarduje so životom. V súčasnosti totiž váži hrozivých 150 kíl a sám prejavuje vážne obavy o svoje zdravie.

Nevstupujte po skupinkách! Aj taký varovný odkaz by zrejme Johnovi Goodmanovi ukázala inteligentná osobná váha, ak by mala čo najpresnejšie vyjadriť realitu. Hlavný hrdina kultového sitkomu Roseanne totiž počas svojej hviezdnej kariéry len s malými prestávkami priberá. Momentálne dospel do bodu, kedy sa sám začal zaujímať o vlastnú kondíciu a zdravotný stav. Má na to naozaj vážny dôvod – jeho hmotnosť presiahla hranicu 150 kilogramov.

„Chcel by som, aby mi zašili ústa,“ nechal sa počuť obézny šesťdesiatnik v nedávnom rozhovore. Týmito slovami chcel zrejme naznačiť, že za jeho tukovými vankúšmi stojí predovšetkým obrovský apetít a náklonnosť k najrôznejším kalorickým maškrtám. Sám si však priznáva, že jeho hmotnosť prekročila únosnú mieru a ak niečo so sebou neurobí, môže na to kruto doplatiť vážnymi zdravotnými problémami.

John má v pláne presedlať na zdravší životný štýl, aby schudol čo najrýchlejšie. Aké metódy na zhadzovanie nadbytočných kíl použije, zatiaľ presne nevedno. Ešte v roku 2010 sa mu podarilo schudnúť úctyhodných 45 kíl, no tie postupne nabral a v rámci jo-jo efektu k nim pridal aj ďalšie. Držme mu teda palce, nech sa dá do formy čím skôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu