Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tučko z obľúbeného sitkomu brutálne schudol: Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou!

Johnovi Goodmanovi sa podarilo nemožné. Za jeden rok schudol desiatky kíl. Zobraziť galériu (12)
Johnovi Goodmanovi sa podarilo nemožné. Za jeden rok schudol desiatky kíl.

LONDÝN - To je snáď zázrak! Herec John Goodman (63), známy najmä zo stikomu Roseanne, nikdy nepatril k štíhlym mužom. Práve naopak. Ešte pred rokom bol priam obrovský. Nečudo, že keď sa tento týždeň objavil na červenom koberci, mnohí stratili reč. Seriálový tučko zhodil desiatky kíl a je v životnej forme.

Tučnota ich preslávila, na staré kolená chudnú! Reč je o hercoch Roseanne Barr a Johnovi Goodmanovi, ktorí v sitkome Roseanne stvárnili obéznych manželov. Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že herečka sa na seba už vôbec nepodobá. Výraznú premenu však v uplynulých mesiacoch podstúpil i jej seriálový muž. 


Pozrite si tiež: Šokujúca premena tučnej Roseanne: Páni, veď sa už na seba vôbec nepodobá!


Na vlastné oči sa o tom mohli presvedčiť návštevnícii premiéry filmu Trumbo. Umelec sa objavil na červenom koberci výrazne štíhlejší a spokojné úsmevy rozdával na všetky strany. Johnova zmena je obdivuhodná, keďže pred rokom bol ešte dvojnásobne väčší. 

Goodman v rozhovoroch často dostával otázku, koľko vlastne váži. Otvorene sa priznal k tomu, že jeho maximum bolo niečo okolo 180 kíl. „Nikdy nebudem vyzerať ako Paris Hilton alebo niekto podobný. Je ale isté, že chudnúť budem musieť po zvyšok svojho života,” poznamenal v súvislosti s tým umelec, ktorého v minulosti už viackrát potrápil jojo efekt.

Aj Roseanne prešla chvályhodnou premenou.
Zobraziť galériu (12)
Aj Roseanne prešla chvályhodnou premenou.

Viac o téme: RoseanneJohn Goodman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu